16 aug. 2013

SD erkänner: Area 55 existerar!Inte bara erkänner nu den amerikanska underrättelsetjänsten CIA att Area 51 existerar. Även det Sverigedemokratiska partiet erkänner nu att Area 55 existerar. I Sverige!?

Likt sitt syster/broder område i USA där ufo-entusiaster och konspirationsteoretiker samlats och dryftat vad för hemligheter som dolt sig i detta område så har även de miffo-entusiaster och de konspirationsteoretiker som säger sig tillhöra Sverigedemokraterna nu sitt eget lilla konspirationsobjekt. Area 55.

Och idag meddelade SD via dess superkonspiratoriska inofficiella hat och rasistkanal, Avpixlat att ett sådant område existerade.
  
En talesman för SD, som inte vill avslöja sitt namn, säger så här på frågan om varför nu SD avslöjar att de har ett eget hemligt område under namnet Area 55:

”Ja om vi säger så här. Vi behövde ju någonstans där vi kunde få vara oss själva för ett tag. Men då våra miffon till partisupportrar började konspirera och transpirera lite för mycket om vad vi gjorde på Area 55 så beslöt vi oss för att erkänna att ett sådant område existerade.”

”Och vilka var då de konspirationsteorier som dök upp angående Area 55?”

”Öh… ja du det blir nog lite pinsamt om jag säger det.”

”Jamen snäll Ke… öh du, lite kan du väl avslöja ändå nu när ni erkänt att ni har ett Area 55.”

”Ja det påstods att vi klädde oss i lederhosen, dansade ringdans och tillbad en gud från Tyskland.”

”Är inte detta sant då?”

”Njaä… Bara lite.”

”Vilken del är bara lite sann då?”

”Öh… Allt utom ringdansen. Vi dansade faktiskt Bayersk polska.”

”Jaha du. Något annat ni gjorde i Area 55 som era konspirationsteoretiker tror att ni gjorde, och ni också faktiskt gjorde?”

”Oj! Nu så blir det lite svårt för mig att svara på vad konspirationsteoretikerna trodde att vi gjorde som vi faktiskt gjorde. Vi gör nog mer än de tror faktiskt.”

”Kan du inte ge något exempel då?”

”Jo då. Vissa av oss tror att vi skapade Åkesson ur en bit ben från 40-talets Berlin som i sin tur kom från ett miffo som i sin tur kom från en annan planet.”

”Alien menar du väl ändå?”

”Nej ett miffo säger jag ju! Aliens finns ju inte på riktigt, men det gör ju miffon!”

”Ja det kan vi ju hålla med om. Så Åkesson är alltså ett miffo skapat ur ett annat miffo?”

”Fan vad intelligent du är!? Så har jag aldrig tänkt på saken innan. Skulle ju kunna bli en ny valslogan inför valet 2014! Gör rätt val! Rösta på miffot från SD!”

”Mmm… Har ni några fler planer på vad ni nu kommer att använda Area 55 till när ni nu avslöjat att det faktiskt existerar?”

”Oja! Bokbål, dans kring stort brinnande kors, förtala muslimer, lära sig ljuga om statistik, och en massa annat kul som bara vi är så bra på.”

”Kanske lite träning i järnrörshantering också?”

”Bra idé du! Vänta måste skriva upp det. Har du fler frågor?”

”Ja var ligger detta Area 55 någonstans?”

”Om du tror att jag tänker avslöja att det ligger i trakten av Bjuv är du dum i huvudet! Jag kan inte avslöja var det ligger, bara att det finns. Och det är inte i trakterna av Bjuv! Tror du jag är dum i huvudet eller?”

”Mmm…”

Curt Latinosson för Slutpixlat