20 aug. 2013

SD-språkrör på homobar i Amsterdam!


"Krönikör" Stefan Torssell
SD-språkröret Stefan Torssell var enligt egen utsago ute på en nattlig promenad på en slummig bakgata i Amsterdam och slank in på en bar för en uppfriskande öl. Väl inne på baren uppmärksammade han att alla män var klädda i läderbyxor och läderkeps. En av männen upplyste honom att det var en bar för homosexuella, och att männen på undervåningen inte bar några byxor alls (alltså avpixlade), varvid Torssell skakad avvek.
 
Händelsen var så uppskakande att Torssell känner sig tvungen att skriva av sig hos Avpixlat.

 I sin artikel ondgör han sig över att homosexuella inte kan uppföra sig som vanligt folk, till skillnad mot vissa politiker som hotar vanligt folk med järnrör när de är ute och super. Läderbyxor är definitivt värre än järnrör.

Vidare ondgör han sig över den homosexuella propagandan mot barn. Och det förstår man ju. Om en manlig man som Torssell med nöd och näppe lyckas stå emot lockande manliga män i ångande läderbyxor och keps, hur svårt ska det då inte vara för ett barn som går på homobar på en slummig bakgata i Amsterdam mitt i natten. Här gäller det alltså att stämma i bäcken och inte konstruera problem som inte finns.

Vi på ”systersajten” Slutpixlat gratulerar Torssell för sitt karaktärsfasta handlande.

Ian Gullo för Slutpixlat


Denna artikel sponsrades av Affes Järnrör AB.