20 aug. 2013

Thoralf Alfsson räknar ”huvuden!?”


I sin blogg, vilken har över hela otroliga 306 gillar på FB, så anser SD-riksdagsmannen Thoralf Alfsson i en artikel att en ökning av flyktingar till Kalmar län, enligt honom på abnorma 35 personer är helt förkastligt, och att SD då inte kommer att säga ja till denna gigantiska massinvandring till länet.
 
Och speciellt inte eftersom dessa invandrare enbart består av somaliska kvinnor som är analfabeter. Hur nu Alfsson vet att dessa invandrare enbart är somaliska kvinnor som dessutom är analfabeter vet vi ej. Men vi kan väl gissa på att Alfsson redan utfört en egenmental läs och skrivtest på dessa kvinnor enligt den så berömda och ibland SD politikerna vida spridda ”förutfattade meningsmetoden.”

Thoralf Alfsson anser att vad Kalmar län egentligen behöver är högutbildade människor, och han tycker inte heller det är speciellt begåvat att bara räkna ”huvuden” när det kommer till antalet invandrare som länet kan ta emot.

”Det viktiga är vad dessa ”huvuden” kan bidra med i samhället. Personer som enbart är en belastning skall inte flytta in till länet. Vi behöver skattebetalare!”

Vi undrar naturligtvis om inte Thoralf Alfsson själv var lite trött i huvudet när han skrev sin artikel i sin blogg. För han hade enligt egen utsago cyklat hela 26 km bara för att terrorisera invånarna i Smedby med att dela ut SD-information.

”Inte undra på att jag är lite matt i benen ikväll och trött i huvudet.”

Med andra ord så räknade Thoralf inte med sitt eget huvuds kapacitet då han skrev sin artikel. Han var ju lite trött i huvudet som bekant. Man måste ju i skenet av det faktiskt ge Alfsson rätt när han säger att länet då verkligen behöver högutbildade människor och inte analfabeter.


Raffina Wall för Slutpixlat