4 aug. 2013

Sverigedemokraterna, en magnet för allsköns bråte!


Allan Jönsson SD

Den Sverigedemokratiske ordföranden, Allan Jönsson i Bjuv, säger vad han tycker igen. Och det säkert till partiledningens förtret igen. För partistyrelsen har ju tidigare övervägt att utesluta honom på grund av hans frispråkighet.

Denna gång hävdar Allan Jönsson att invandringsfrågorna är ingen outtömlig källa och vidare säger han:

”Vi är en magnet för allsköns bråte egentligen. Har man då en avvikande åsikt mot samhället, så tror man oftast att man kan implementera det i vårt arbete och det har gått snett många gånger.”

 Fantastiskt! Här har vi en Sverigedemokrat som öppet säger det alla andra vet. Att SD är enbart ett enfrågeparti som drar till sig allsköns bråte. Bråten drar därmed till sig mer bråte kan man säga då.

”Man måste våga sätta ned foten och ta pengar från andra områden och prioritera olika områden mot varandra. Det tycker jag inte att vi har varit tydliga med, utan det är hela tiden fokusering på den här enda, stackars ynkliga frågan”, säger Jönsson vidare.

Ja att enbart fokusera på invandringsfrågorna och invandrarna är naturligtvis ynkligt. Men vem hade väl kunnat vänta sig något annat från detta enfrågeparti.

Frågan är nu om Allan Jönssons uttalande kommer att ge honom respass ur partiet? För vi vet ju sen tidigare vad som hänt när intern kritik har förekommit inom partiet. Allan Jönsson var ju den person inom SD som ville utesluta alla de tre i järnrörsgänget.

Och vi vet ju hur det gick med det. Ekeroth är ju fortfarande kvar. Och Almqvist fick ett rundligt "avgångsvederlag". Den så kallade nolltoleransen mot rasism fungerar ju inte särskilt väl inom SD. Den enda nolltolerans som tycks fungera inom SD är mot de som internt kritiserar partiet och partiledningen. De brukar ju inte bli så gamla. Så se upp Jönsson, så att du inte får respass ur partiet.

Ett parti som ständigt är i interna konflikter som SD uppenbarligen är, bäddar ju för sin egen politiska död. 

Och det är ju inget 90 procent av svenska folket har något emot. 

Curt Latinosson för Slutpixlat