4 aug. 2013

Exponerat exponerar sin egen dumhet!”Nej, nej, nej och nej. Inga ”normala vanliga” kommentarer tas bort eller blockas av oss, om de inte innehåller direkta hot eller andra regelvidrigheter.”


Ja så kan man läsa på hat och rasistsajten Exponerats sajt under rubriken ”Angående kommentarer.”

Låt oss visa vilka som enligt Exponerats kriterier förmodligen är att anses som ”normala vanliga” kommentarer.


Någon som är förvånad över detta infantila och verbala nonsens? Nej tänkte väl det. Det är ju ändå Exponerat vi talar om.

Vidare skriver Exponerat så här angående språkbruket i kommentarerna.

”Anmälningar är onödigt att få, det är nog ingen av Er som vill att Exponerat skulle försvinna, inte vi heller. Onödigt hårt ordval med vissa ord som man innerst inne vet kan vara ”kränkande” eller ”störande” – och som skrämmer iväg ”vanliga” nya läsare som nu hittat till Exponerat efter all gratisreklam vi nyligen fått i media – kan man skippa och sätta en synonym som är ironisk eller maska några av bokstäverna med ****, som exempel. Så för Vår skull, som är även Er, dämpa de värsta orden, snälla, vi ber er – tack.”

Ja uppenbart är att Exponerat inte heller har samma uppfattning som normala människor om vad som anses som kränkande eller störande. Bara att se på de här kommentarerna.


Och detta var ändå några av de ”mildare” kommentarerna vi plockat från Exponerats kommentarsfält.

De lever inte efter de regler som de vill lära ut i Exponerat. Men med tanke på vilka individer som döljer sig bakom Exponerat så var väl heller inget annat att förvänta sig.Enligt vad Slutpixlat erfar, så kommer här snart ett nytt lagförslag i EU som förhoppningsvis gör att liknande hat och rasistsajter snart enbart är en saga blott.
Då kan man på ett effektivt sätt förmodligen få stopp på vad dessa sajter sysslar med.

”Hets mot folkgrupp”.
”Förtalsbrott”.
”Ärekränkning”.
”Brott mot personuppgiftslagen”.
"Olaga hot".
”Uppvigling”.

Raffina Wall för Slutpixlat