19 aug. 2013

SvP:s kampanj en patetisk sörja av nazismens ideologiska idioti.Den 14 september så kommer det nazistiska Svenskarnas parti att sjösätta en kampanj under parollen ”Tusentals år av svenskhet.”

I sann retoriskt Joseph Göbbels anda försöker man med ett så enkelt språk som möjligt, så att alla illaterala smånazister ska förstå, framställa svenskarna som idioter som inte vet sitt eget bästa.

”Mångkulturförespråkarna som återfinns bland politikerkåren, massmedia och finanseliten har gjort gemensam sak och genom deras propaganda bryter man ner folkets blågula band och driver en agenda som på sikt innebär ett befolkningsutbyte och en etnisk rensning av svenskar. Genom smutskastning, förlöjligande och fördumning skall man få det svenska folket att acceptera att det aldrig har funnits något svenskt folk och att den påtvingade massinvandring som sker till Sverige idag är något naturligt.”

SvP har anammat den enkla retorikens och ideologins väg genom att försöka dela in folk i dem och vi. Ett klassiskt knep som Hitler och nazisterna brukade sig av på sin väg till makten.

Dock så är folk i dag betydligt mer upplysta än de var i 20- o 30-talets Tyskland. Så Svenskarnas partis försök att använda samma retoriska knep faller ganska så platt till marken. Dessutom så säger väl historien en hel del om hur illa det gick när man tillät en dåre av Hitlers ”kaliber” att styra. Det gick åt helvete med över 60 miljoner döda.

Tror inte att majoriteten av det svenska folket faller för SvP:s enkla knep. Illa nog att nästan tio procent av väljarna bekänner sig till ett annat hatiskt- och rasistiskt parti med klara naziinfluenser. Sverigedemokraterna.

Vi kan i vilket fall som helst konstatera att SvP är ett litet patetiskt parti vars förespråkare med deras ledare, Stefan Jacobsson i spetsen känns som en bunt politiskt och mentalt förvirrade gossar i sandlådan vars enda argument är en rappakalja av historiska floskler från svunna tider.

Och det är inget som de normalbegåvade svenskarna ens ids att orka bry sig om eller höra på.

SvP:s kampanj ”Tusentals år av svenskhet, bryt inte våra blågula band” borde byta namn och istället bli kallad ”Nittiofyra år av idioti, bryt nazismens band!”


Förövrigt så avser SvP att hålla sin start på sin kampanj i Humlegården, Stockholm den 14 september klockan 12.30.


Vi räknar väl med att de inte fritt ska få föra fram sitt nazistiska, hatiska och rasistiska budskap utan att bli oemotsagda.  Upp till kamp alla antirasister. Men komihåg utan våld! För vi vet ju vilka det är som står för våldet när det kommer till Svenskarnas parti. Dess ledning och pöbel. Och då gärna med deras ”arbetsredskap” i högsta hugg. Yxor knivar och påkar.

Slutpixlat med hjälp av andra lyckades ju få hat och rasistsajten Exponerats donationskonto i Handelsbanken nedsläckt. Då efter att också Paypal förvägrat sajten från att begagna deras tjänster.

Då Svenskarnas parti också har ett donationskont i Nordea och dessutom använder sig av Paypal för att få in pengar att driva sin odemokratiska nazistiska, främlingsfientliga och rasistiska kampanj så är det naturligtvis dags att påpeka detta förhållande för Nordea.  Varför upplåta ett donationskonto åt en nazistisk och rasistisk organisation som inte följer de etiska regler som Nordea har gentemot främlingsfientlighet rasism.

På Nordeas Facebooksida så svarar de just nu så här på frågan om varför de upplåter ett donationskonto åt SvP:

”Nordea Sverige: Jag vill återigen understryka att Nordea står för alla människors lika värde. Vi kommer omedelbart att undersöka uppgifterna men har ingen möjlighet att kommentera eventuella kunder på grund av banksekretessen. Vi tar bestämt avstånd från främlingsfientlighet och rasism. /Helena”

Tycker ni inte heller det är rätt av Nordea att upplåta ett donationskonto åt SvP så var inte rädda för att påpeka detta för dem på deras Facebooksida. Nordea Sverige. Eller mejla dem direkt på denna adress info@nordea.se och säg vad du tycker.

På Paypals Facebooksida kan man också påpeka oriktigheten av dem att upplåta en tjänst till SvP. Det var på detta sätt hat- och rasistsajten Exponerat blev av med sitt Paypalkonto.SvP använder ju även arminius.se för att saluföra sin nazism och rasism. Här säljs också antisemitiska böcker och musikvideos. De använder sig också av Paypal.  Något som också borde påpekas för Paypal. Kunde Paypal avsluta Exponerats konto så borde man ju definitivt också kunna avsluta arminius konto.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat