27 aug. 2013

Thoralf Alfsson: ”Sverigedemokraterna bara så… oprofessionella!”
Thoralf Alfsson, den Sverigedemokratiska riksdagsmannen tycker idag i en artikel att det bara är så… oprofessionellt att inte Jimmie Åkessons sommartal har kommit upp på webben och han är bara så… besviken över detta.


”Vill vi framstå som ett seriöst riksdagsparti kan vi inte vara så oprofessionella.”

Om nu Alfsson vill att SD ska framstå som ett seriöst riksdagsparti så kanske Alfsson själv inte borde börjat sin artikel med att påstå att Reinfeldt är en SD-hatare.

”Fredrik Reinfeldt SD-hat fick idag ännu en gång resultatet att folkpartisten Erik Ullenhag tilldelades ytterligare ett antal hundra miljoner till sina redan många miljarder på invandringen. Fredrik Reinfeldt anser säkert att detta också är ett sätt att straffa SD.”

Inte särskilt seriöst att kalla sina politiska motståndare för SD-hatare. Sen kan man ju verkligen undra hur Alfsson ”tänker” när han genom att integrationsminister Ullenhag fick 350 miljoner kronor av regeringen för extra stöd till kommuner som tar emot fler flyktingar, anse att detta skulle vara ett straff gentemot SD!?

Och återigen så flödar konspirationsteorierna från Alfsson själv samtidigt som han tar på sig offerkoftan i något obskyrt försök till att få folk att tycka synd om SD. Då bara för att Ullenhag får lite extra pengar till flyktingmottagning ute i kommunerna.

För det tycks så vara i SD-politikernas mentala värld att varje krona som går till integration eller flyktingmottagning i någon form är att anses som ett straff gentemot SD.

Inte ett särskilt seriöst eller professionellt tänk från ett parti som vill att andra ska anse dem som ett seriöst parti.

Snarare så bekräftar ju Thoralf Alfsson själv just Sverigedemokraterna som ett högst oseriöst och oprofessionellt parti, och det genom sina högst oseriösa och mer än oprofessionella uttalanden.

Snacka om att skjuta sig själv och sitt parti i foten. Börjar ju nu alltmer bli en vana hos SD-politiker. Snart så lär vi väl få se hela SD:s riksdagsgrupp hoppa omkring på kryckor och bara så... be om att få bli ömkade med. 

"Vi hatar sjuklövern! Kan ni inte tycka lite synd om oss bara för att vi tycker så?"

Raffina Wall för Slutpixlat