13 sep. 2013

Avpixlat, lögnens högborg!I en artikel i dag i hat- och rasistsajten Avpixlat så fulländar man sin tragikomiska så kallade journalistik med att anklaga tidningen Aftonbladet för dataintrång.

Med rubriken ”Aftonbladet erkänner nya dataintrång mot Avpixlat”, så försöker Avpixlat vinkla till en nyhet ända in i den så berömda absurditetsväggen.

”Tidningen Aftonbladet erkänner nu att man begått ytterligare dataintrång mot Avpixlat. I en artikel på kultursidan (?) vidgår medarbetaren Petter Larsson stöld av IP-adresser och e-postadresser tillhörande våra kommentarsmoderatorer.”

Öh… Men vänta nu här lite!?

 I den artikel av Aftonbladets Petter Larsson som Avpixlat hänvisar till så sägs det inte med ett ord något om att Aftonbladet skulle ha stulit IP-adresser eller e-postadresser.

Som vanligt när det gäller Avpixlat så drar man sina egna förhastade och förvirrade slutsatser. Man skulle kunna tro att de inte ens läst Aftonbladets artikel.

Att påstå att Aftonbladets Petter Larsson skulle ha vidgått stöld av IP-adresser och e-postadresser är naturligtvis ren lögn från Avpixlats sida och inget annat.

Man kan bara undra hur länge Avpixlat orkar hålla på med att sprida rena lögner och förtal?

Vad värre är att Avpixlats egen gaphalspöbel i dess kommentarsfält tycks svälja allt som skrivs i denna hatets och rasismens sajt nummer ett. Inte ett kritiskt ord går att finna.

Man brukar säga att även blinda hönor kan hitta ett korn. Inte i det här fallet dock, då Avpixlats gaphalspöbel även tycks vara döva.

Dock så kan vi på Slutpixlat inte annat än att le åt Avpixlats patetiska försök till att smutskasta Aftonbladet och dess journalist Petter Larsson.

SD:s egen favoritsajt Avpixlat firar återigen triumfer i ren stupiditet och vi får väl hoppas att dess tid snart är över.
Curt Latinosson för Slutpixlat