30 sep. 2013

Avpixlat, lögnmegafonen!

I en så kallad ”sanningssägande” artikel i den av Sverigedemokraterna sponsrade hat- och rasistsajten Avpixlat så ljuger man återigen så att till och med fan själv skulle rodna av skam. Avpixlats artikel handlar om den demonstration som hölls i Malmö i lördags i protest mot polisens registrering av romer.

”En person som bar ett plakat med ett budskap som zigenarna inte gillade blev brutalt nerslagen och misshandlad av flera deltagare i manifestationen. I samband med tumultet passade någon deltagare också på att stjäla en kamera ur handen på en kvinna som bevakade demonstrationen.


Två zigenska män har enligt uppgift gripits av polis i samband med händelsen, en för misshandeln och den andre för personrånet.”


Låt oss från Slutpixlat korrigera Avpixlats lögnaktiga artikel.


Dan Park
Den man som bar ett plakat och vars budskap enligt Avpixlat, var ett budskap som inte zigenarna gillade, var den ökände nazisten och så kallade gatukonstnären Dan Park. Och det budskap som stod på plakatet löd, ”Zigenarbrott är alltid gott”.

Dan Park anhölls naturligtvis för hets mot folkgrupp för sitt plakat. Något som man naturligtvis inte ens bryr sig om att nämna i Avpixlats artikel.


Nazisten Dan Park har även tidigare gjort sig ökänd då han bland annat placerade en burk med texten ”Zyklon B” och ett hakkors utanför judiska församlingen i Malmö i början av 2009.


Han har även satt upp affischer med en av en representant från Afrosvenskarnas Riksförbund iförd halsboja med texten "Vår negerslav är bortsprungen" 2011.


År 2013 uppmärksammades han också för att ha klistrat upp SSU:s förbundssekreterare Ellinor Erikssons bild med en måltavla som bakgrund, och att 2012 satt upp bilder där statsminister Fredrik Reinfeldt syns i ett kikarsikte och med tillhörande text, ”We gonna get you”.


Och den kvinna som enligt Avpixlat skulle ha blivit ”bestulen” på sin kamera vid lördagens demonstration var Dan Parks flickvän. Sanningen var att kvinnan under tumultet som uppstod enligt ögonvittnesskildringar tappade sin kamera.

 
Och att det skulle ha varit just två zigenska män som anhölls i samband med demonstrationen är en ren lögn från Avpixats sida. Enligt polisen var inte de anhållna männen av romskt ursprung.


Bara hat- och rasistsajten Avpixlat som i vanlig ordning drar sina lögnaktiga slutsatser för att återigen smutskasta romerna.


Förövrigt så verkar denne "gatukonstnär" Dan Park inte vilja vara riktigt som alla andra människor då han vill våldta folk och deras hundar om de inte röstar tummen upp för denna Youtubevideo om honom själv. 


Slutpixlat ger naturligtvis videon tummen ned och hoppas att alla andra som ser den också gör det. För om Dan Park ämnar genomföra sina makabra och sjuka hot, så lär han få att göra.
 
Raffina Wall för Slutpixlat