30 sep. 2013

"Uppdaterad!" Nazisten Stefan Jacobsson hyllar sin gripne nazikollega!

Ledaren för det nazistiska Svenskarnas parti, Stefan Jacobsson uttrycker sin solidaritet med sin numer gripne grekiske nazikollega i Gyllene Gryning, Nikos Michaloliakos.

Lite patetiskt av Jacobsson att kräva att en man som nu klassas som ledare för ett kriminellt parti ska släppas då Jacobsson själv tillhör ett parti som man utan tvekan kan klassa som klart kriminellt då de inte enbart uppmanar till våld mot politiska motståndare utan även själva utför detta våld mot folk som motsätter sig detta partiets vidriga ideologi.

Det nynazistiska partiet i grekland, Gyllene Gryning har senaste tiden kopplats samman med flera våldsbrott riktade mot politiska motståndare. Mer än 20 personer från partiet har gripits, bland dem sex parlamentariker, misstankarna gäller bland annat kopplingar till mord, attacker på invandrare och pengatvätt. Så inte undra på att SvP mer än väl uttrycker sina sympatier för detta nazistiska broderparti.


För det nazistiska Svenskarnas parti är inget annat än rasideologer som vill avskaffa demokratin, och alla demokrater måste ta detta nazihot på allvar. Aftonbladet.

Därför är det hög tid, att som de likt i Tyskland gjort, förbjuda nazistiska partier och organisationer även här i Sverige. För EU rekommenderade redan 2009 sina medlemsstater att göra just detta.


Världen har fått nog av dessa vidriga fascister och deras sjuka ideologier!


Och när naziledaren Jacobsson förvirrat hävdar att gripandet av det nazistiska ledarskiktet i Grekland är ett desperat försök från antinationalister i en totalitär förtryckarregim att stoppa nationalisterna förbiser/förnekar han, som den nazist han är, det faktum vad för förtyck av människor den vidriga ideologi han själv förespråkar ställde till med för drygt 60 år sedan.


Tala om att kasta sten i ett glashus.


UPPDATERAT! 

SvP:s "stora" protestaktion utanför Greklands ambassad idag.
Nazistslöddret  från SvP genomförde idag också en protestaktion utanför greklands ambassad i Stockholm där partisekreteraren för SvP, Jonas Andersson överlämnade ett protestbrev där de krävde att få sina kriminella vänner, med Nikos Michaloliakos i spetsen, ledare för det grekiska nazipartiet Gyllene Gryning frigivna.

Gyllene Grynings Nikos Michaloliakos blir arresterad.
Denna så kallade protestaktion från nazisterna i SvP har naturligtvis inte rönt någon uppmärksamhet från media. Något som säkert SvP hade hoppats på.

Dock så förtjänar inte dessa någon uppmärksamhet i riksmedia då de och deras ideologi tillhör historiens bakgård och där också för evigt borde stängas in.
 

Låt oss istället hedra den antirasistiske grekiske rapparen ”Killah-P” Pavlov Fryssas som brutalt mördades av nazister tillhörandes Gyllene Gryning och bara hoppas att inte några pappskallar från SvP kommer att göra något liknande med någon politisk motståndare i Sverige.


Curt Latinosson för Slutpixlat