3 sep. 2013

Avpixlat: ”VALFUSK! VALFUSK!”


Den av Sverigedemokraterna omhuldade hat och Rasistsajten Avpixlat konspirerar igen och hävdar att det förekommer valfusk, och det redan på kyrkovalets första dag.

Som källa för sina konspirationsteorier om valfusk anger de sina läsare!? Trovärdig källa? Nej!

Man hävdar att dessa läsare redan under kyrkovalets första förtidsröstningsdag har upptäckt att det förekommer ett omfattande valfusk. Otaliga lokaler saknar valsedlar för SD påstår de.

Om vi går tillbaks till föregående riksdagsval så gnälldes det också över att det saknades valsedlar för SD ute i vissa vallokaler. Det visade sig då att det var SD:s egna valarbetare som strulat till det och glömt att skicka ut valsedlar till vissa vallokaler. Redan då hackade det i SD:s valmaskineri. Och inte tycks det ha blivit bättre nu.

Så bekvämt då att slå på stora trumman, ta på offerkoftan och skylla allt på valfusk i ett försök att gömma sina egna fadäser.

Ett patetiskt beteende och inget annat.

Nu uppmanar också Avpixlat sina läsare att agera valobservatörer ute i vallokalerna och filma eventuella oegentligheter och lämna in dessa till polisen.

I sedvanlig anda vad gäller hat och rasistsajten Avpixlat så är allt naturligtvis en komplott mot SD från PK-etablissemanget.

Konspirationsteorierna flödar likt en överfull vårflod hos dessa pappskallar i vanlig ordning. Något som säkert kommer att eskalera ju närmare riksdagsvalet vi kommer.

Så se upp när du går till vallokalen, där kanske står en liten SD parvel med mobilen i högsta hugg för att dokumentera påstått valfusk. Dock så borde den lille parveln slängas ut då det faktiskt råder fotoförbud i en vallokal. Varför? Jo för att skydda valhemligheten. Något Avpixlat borde ha tänkt på innan de skickade ut sina fotsoldater att leka poliser. Avpixlat uppmanar ju faktiskt till lagbrott.


Raffina Wall för Slutpixlat