15 sep. 2013

Bojeruds ”sarkasm” bra för svenska folket!?

Ja nyheten som ”Inte Rasist Men...” presenterade, att den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Stellan Bojerud tycker att det nazistiska partiets aktiviteter är bra för svenska folket, har nu även nått riksmedia. SvD  Skånskan


Något som SD:s pressekreterare Martin Kinnunen frenetiskt dementerar med orden, ”Det var bara sarkastiskt sagt från Bojeruds sida”.

Vi kan nu konstatera att sarkasm, det är då något som är väldigt bra för det svenska folket. Ja det vill säga om nu det nu kommer från en Sverigedemokrat som inte egentligen i sarkasmens namn menar vad han säger men ändå menar vad han säger tills locket läggs på från högre ort med orden att det bara var sarkasm.  Låter det invecklat?


Ja ni kanske förstår vad vi menar efter att ha tittat på Aftonbladets intervju med Stellan Bojerud angående hans uttalanden till sin nazistiske Twitterkompis Stefan Jacobsson.
Aftonbladet


Ehä… Tror egentligen ingen blev klokare av det. Men en sak vi definitivt kan konstatera är att vissa Sverigedemokratiska politiker inte borde använda sociala medier för att för fram sina åsikter. Sverigedemokraternas egen städpatrull vad gäller korkade och obetänksamma uttalanden från deras egna politiker går ju vid det här laget på knäna. Nog dags att de anställer en armada av städhjon då denna typ av uttalanden numer är en regel snarare än ett undantag.

Bojerud har ju som tidigare bekant varit i blåsväder vad gäller sina kontakter med nazister. Den gången gjorde han ett inlägg på den nazistiska SvP tidsskriften Realisten. Och då handlade det om fulla Thailändare. (IRM)


"Exponerade för alkohol blir de (thailändare, reds. anm.) snabbt berusade och ofta våldsbenägna".


”Indonesier och asiater vanligtvis är fredligt sinnade men ”MENA-muslimer” är av ett annat slag”.


Bojerud har även i ett annat inlägg på Realisten sagt följande:


”Invandrande människor aldrig kan bli Svenska. Bara Svensk medborgare”.


Bojerud säger sig ju ta avstånd från alla former av nazism. Man kan ju då fråga sig varför han överhuvud taget är inne på nazisajterna och gör inlägg.


Den före detta moderaten Bojeruds avsikt var nog egentligen att gå direkt till Svenskarnas parti utan någon omväg via SD. Men någonstans på vägen hakade det upp sig. Kan det ha varit för att han sagt att han inte gillar nazister och därmed inte vågade att ta steget full ut, utan hamnade hos lättnazisterna i SD istället. Ganska konstigt med tanke på att Bojerud ständigt gör uttalanden som får SvP:s Stefan Jacobsson och hans nazister att bli blöta i byxan av ren glädje.


Bojerud har bland annat sagt så här:


”Våldtäktsmän, skammördare, omskärare, tvångsbortgiftare, mördare, tjuvar och banditer i största allmänhet. Importera inte fler! Släng ut de som redan etablerat sig här! Svenska folk! Har ni ingen överlevnadsinstinkt? Om ni inte agerar nu så förtjänar ni att gå under”. (IRM)


Och så här:


"Enligt vetenskaplig forskning så har flera av våra viktigaste invandrargrupper avsevärt lägre IQ än det svenska genomsnittet. Vilket kanske är förklaringen till åtskilliga nya samhällsfenomen". (EXPO)


Och slutligen så här:


”Svenskfödda som svikit sitt folk och gått främmande krafters ärenden skall straffas genom att utlämnas till den behandling deras huvudmän föreskriver för otrogna.”


Stella Bojerud, den före detta överstelöjtnanten och den före detta
centerpartisten och den före detta moderatpolitikern och numer nazitrogne SvP vännen, även om han förnekar detta, är även en flitig kommentator på sajten Skalman.nu. En sajt som länkar till en annan sajt som hyllar och glorifierar de tyska nazistyrkorna under andra världskriget.

Bojeruds profilbild på denna sajt är intressant.Han gillar damer utan kläder!? Man kan bara undra varför Bojerud överhuvudtaget behöver upplysa allmänheten om detta intresse. Sådan information brukar ju i regel vara en privatsak.  Förövrigt så blev profilbilden av Bojerud redigerad idag. Nu står det inget om att han gillar damer utan kläder. Har SD:s kyskhetspatrull varit i farten tro?

Slutpixlats rekommendation till Bojerud är att han lämnar SD och går direkt till SvP.


Alla Bojeruds ”intelligenta” uttalande ger ju enbart Åkesson grå hår, och SD:s städpatrull lär väl snart säga upp sig om inte Bojerud beläggs med munkavle eller frivilligt lämnar partiet till förmån för sina nazistiska bröder i SvP.

För allt vad Stellan Bojerud sagt kan väl inte vara sarkastiskt sagt? Eller? För inget av det en Sverigedemokrat säger är ju bra för Svenska folket. Och det var inte sarkastiskt sagt!


UPPDATERAT: Nu kallar inte den pressansvarig hos Sverigedemokraterna, Martin Kinnunen Bojeruds uttalande för sarkastiskt längre. Nu kallar han det helt plötsligt för
dumt och märkligt. 

Är det Kinnunens tur att vara sarkastisk nu!?

Curt Latinosson för Slutpixla. Gillar också damer utan kläder. Min hustru enbart då naturligtvis. 


SR