18 sep. 2013

En försmådd SD:are gråter ut hos nazist!


Patrik Ehn, den tidigare gruppledaren för Sverigedemokraterna i Göteborgs kommunfullmäktige som blev utesluten ur partiet för att han inte lämnat sitt nazistiska förflutna bakom sig är uppenbarligen fortfarande lite sur över att han blev utesluten ur SD.
 
Och i en konversation på Twitter med naziledaren Stefan Jacobsson så sjunger han ut.


Ojdå!? Ehn gillar inte SD:s etiska riktlinjer.  Vi kan ju faktiskt hålla med Ehn om att SD:s partiledning inte har den blekaste aning om vad etik handlar om. Bara att se på Järnrörs Kent som fortfarande är kvar i partiet.


Partisekreterare Björn Söder lämnade en sammanställning över vad som låg till grund för beslutet om Ehns uteslutning. I redogörelsen konstateras att Ehns tidigare engagemang i nazistiska och extrema organisationer i kombination med hans många olika uttalanden och händelser inte på ett trovärdigt sätt lämnat de ideologier bakom sig.

Snacka om dubbelmoral från Söders sida alltså! SD har väl egentligen aldrig på riktigt lämnat sina ideologiska grunder, de har ju bara bytt kostym och polerat på sin retorik enbart för att verka politiskt rumsrena.

Den gamle nazisten Ehn har faktiskt helt klart en poäng när han nu hos sin nyvunne nazivän Stefan Jacobsson säger att SD inte har den blekaste aning om vad etik är.
För det är ju faktiskt så att SD nog aldrig haft några etiska/moralfilosofiska riktlinjer annat än de rent främlingsfientliga och rasistiska riktlinjerna då vill säga.

Nazistiska SvP däremot hycklar inte om sina etiska riktlinjer så man förstår ju att Ehn nu funnit en själsfrändes axel att gråta ut mot. Ännu en SD:are som går till SvP därmed. Det börjar bli många SD:are som sympatiserar med SvP nu. 

UPPDATERAT: 


Kvasten går hos SD. Massuteslutningar av ”oliktänkande!” Nyheter24

Curt Latinosson för Slutpixlat