18 sep. 2013

Steafan Jacobsson, badrumsnazisten!De kallar sig Svenskarnas parti och påstår att de är ett renodlat nationalistiskt parti. Men de är allt annat än just ett parti för svenskar. De är nämligen nazister, och precis som sina föregångare i Tyskland har de sprungit in i en lyktstolpe ett antal gånger för mycket vilket klart grumlat deras omdöme till den så grad att de tappat all verklighetsuppfattning.

Och som sådana förtjänar de naturligtvis ingen respekt. För ett parti som SvP respekterar ju varken grundläggande mänskliga rättigheter eller ens de svenska lagarna. För ledargarnityret i SvP med Stefan Jacobsson i spetsen är ju en samling för våldsbrott dömda individer.

De är en samling stollar utan vett eller sans som vurmar för Hitler och hans nationalsocialistiska ideologi.

SvP:s demonstration i Stockholm härförleden var ju verkligen en patetisk uppvisning med en samling nynazister som trodde att de på något vis kunde imponera på någon med sin manifestation.

Inte imponerande med ett gäng vars ledare gömmer sig bakom ett gäng huliganer bärandes på någon form av skyddssköldar och som gjorde utfall mot folk som inte delade deras morbida ideologi.

SvP består av en samling våldsamma individer som enbart vågar agera när de är i grupp. I annat fall är de en samling fega krakar som enbart drivs av sitt hat mot andra människor som inte delar deras nazistiska och världsfrånvända ideologi.

Och som sådana så är de ju det perfekta objektet för satir, ironi och sarkasm. Man kan helt enkelt hejdlöst driva med de här halvfigurerna till lekskolenazister. Vilket vi på Slutpixlat med glädje gör och kommer att fortsätta med att göra.


Raffina Wall för Slutpixlat