23 sep. 2013

ETNICITETSMYNDIGHETEN!?Det är naturligtvis förkastligt med att folk skall bli registrerade på grund av vilken etnicitet de tillhör. Nu med tanke på den olagliga registrering av Romer som utförts av Polisen.

Vad än mer förkastligt är att vissa SD politiker tycker att detta är helt okay. Dock inte förvånande med tanke på vilken grundläggande ideologi Sverigedemokraterna hämtat sina idéer ifrån.

Om nu Sverigedemokraterna fick styra Sverige så skulle det förmodligen bara vara en tidsfråga innan de inrättade en Etnicitetsmyndighet för att i vanlig SD-anda särskilja dem från vi.

Och vem skulle inte passa alldeles utmärkt som Etnicitetsminister om inte vår ”käre” Erik Almqvist. Han har ju en viss vana av det här med etnicitetsproblem. Hans egna problem då vill säga, med folk tillhörande en annan etnicitet. Han föredrar ju att kort och gott kalla dem för Babbe. Dessutom så har han ju också en viss vana vid andra etniciteter då han för tillfället bor i Ungern. Och det gör han förmodligen inte för att förkovra sig i de Ungerska Romernas problem. Snarare se hur hans rasistkompisar i det högerextrema, nyfascistiska och starkt antiromska partiet Jobbik behandlar/misshandlar Romerna.


Raffina Wall för Slutpixlat

SR  SR