24 sep. 2013

EXTRA! Kent Ekeroth är mejlläckan hos SD!


Enligt vad Slutpixlat erfar från säker källa så är det den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Kent Ekeroth som är den som indirekt står för vissa av de mejlläckor från SD som Expo idag skriver om.

Enligt Slutpixats källa så är det ”någon” på Avpixlats redaktion som läcker ut uppgifter om Sverigedemokraternas förehavanden till bland annat media.

Vi förmodar att det är den flitiga mejlkonversationen mellan Avpixlats nestor Mats Dagerlid och dess sponsor Kent Ekeroth som läckt ut. 

Om det sen är Mats Dagerlind själv som läcker dessa uppgifter till media vet vi inte för tillfället. Men man kan bara spekulera i vad syftet från hat- och rasistsajten Avpixat sida skulle var med att sprida vidare Dagerlinds och Ekeroths privata mejlkonversation. Men framför allt kan man också undra hur mycket av intern SD information som Ekeroth läckt ut till Dagerlind.


UPPDATERAT: SD bekräftar mejlövervakning! 

Efter Expo Idags avslöjande att partiets säkerhetsavdelning läst partiföreträdares mejl i jakt på läckor bekräftar partiet att de övervakat mejl i partiets mejlsystem.

"Det har bara skett två gånger", säger Sverigedemokraternas pressansvarige Martin Kinnunen till Expo Idag. 

Hrm... Två gånger!?  Är det inte SD företrädare som ibland anklagar media för rena STASI-metoder då media avslöjar vissa SD-politikers oegentligheter? 

Nu sysslar de ju själva med precis samma sak. Hyckleri är ordet!

Raffina Wall för Slutpixlat