25 sep. 2013

Thoralf Alfsson går på knock!En intern tävling tycks vara utlyst om vem av Sverigedemokraternas politiker det är som är den störste rasisten.

Och inte helt oväntat så är det riksdagsmannen Thoralf Alfsson som ens så länge  leder på poäng. Överlägset dessutom.

Thoralf Alfsson har ju vid ett flertal tillfällen brutit mot Jimmy Åkessons papperstiger. Nolltolerans mot rasism, då han inte enbart gjort rasistiska uttalanden mot sitt främsta hatobjekt muslimer, men nu också även mot Romer.

Han jämför Romerna med islamister och mc-gäng!? IRM Angående polisens register över Romer. Ett register Alfsson naturligtvis tycker är jättebra!

Och som sagt så går han inte enbart mot den av Åkesson införda nolltoleransen mot rasism, han testar tydligen även var gränsen för Åkessons tålamod går. 


Alfsson går helt klart för en knockoutseger vad gäller vem som är partiets störste rasist.


Dock så måste vi påminna om att likt Ekeroth, så sitter ju Alfsson i riksdagen för SD, och som sådana så tycks de ha ett slags carte blanche för att få fortsätta med att göra vidriga rasistiska uttalande utan någon påföljd. Så med dessa herrar har Åkesson tydligen ett enormt tålamod. Och det trotts alla vidriga rasistiska rallarsvingar dess bägge herrar vräker ur sig. 


Så mycket för den nolltoleransen.

Raffina Wall för Slutpixlat

AB   SR  SR  SR