21 sep. 2013

Ingrid Carlqvist agerar hönsmamma åt kriminella!Som bekant så ska ju Dispatch Internationals så kallade chefredaktör Ingrid Carlqvist möta den främlingsfientlige och brittiske islamofoben Tommy Robinson. Förmodligen hennes store idol i den rasistiska och islamofoba världen.

Låt oss då titta lite närmare på denne gravt brottsbelastade tungviktare som Carlqvist tycks gilla så mycket.

Tommy Robinson är ledare för den islamofobiska hatorganisationen English Defence League och har som sådan vid ett flertal tillfällen varit inblandad i olika brottsliga aktiviteter. Hans brottsregister är tämligen långt.

Förutom att ha avtjänat ett 12 månaders straff för grovt våld mot en polisman så ingår även i hans brottsregister drogrelaterade brott, ett flertal misshandelsbrott. Robinson åtalades också för tre fall av försök till att begå bedrägeri genom falsk representation i förhållande till en ansökan om inteckning. Han har även rest med falskt pass i ett försök att komma in i USA och fick för detta ett 10 månaders fängelse straff.

I sammanhanget så är EDL ledaren Tommy Robinsons svenska motsvarighet i SDL, Kamil Rybas brottsregister än så länge tämligen magert. Han har ju ”bara” hotat att döda en kvinna.

Trevliga vänner som Carlqvist inte enbart omger sig med utan även hyllar i Dispatch International.

Man måste då ställa sig frågan i sammanhanget om vad det är som lockar vissa kvinnor som för exempel Ingrid Carlqvist till grovt kriminella män.Journalisten Jenny Palm har forskat i ämnet och beskriver att kvinnor som söker sig till kriminella män gör det därför att de söker en ”riktig man”.

Kriminella män personifierar manlighet, machokultur och handlingskraft. För tjejer som är svikna av systemet symboliserar de också ett finger mot samhället.


Gemensamt för kvinnor som söker sig till dömda män är att de vill se det fina i någon som betraktas som ful. De känner att ”jag är den enda som ser personen bakom brottet” och hittar en gemenskap med mannen i utanförskapet”, säger Jenny Palm.

”Det handlar om någon slags modersinstinkt, man vill omvända en kille. Då framgår det ofta att de tror sig se den där lilla sårade pojken längst inne och vill rädda honom”, säger Palm vidare.

Här har vi förklaringen till Ingrid Carlqvists agerande därmed.

Det är alltså av ren modersinstinkt som Carlqvist tar de kriminellt belastade ledarna för EDL och SDL till sitt hjärta. Men frågan är vad det är hon vill omvända och rädda dessa individer ifrån då hon själv till fullo delar deras rasistiska och islamofoba tankar.

Nog snarare så att Carlqvist agerar hönsmamma åt både Tommy Robinson och Kamil Ryba då dessa bara är sååå… sårade små pojkar som sååå… totalt missförståtts av sin omvärld.

Och dessa bägge kriminella mäns våldsamma, hätska och hatiska utfall gentemot muslimer försvarar Ingrid Carlqvist i regel med orden, ”Det är ju bara jag som ser verkligheten som den är! EDL och SDL är ju de som försvarar oss mot de hemska totalitära krafterna som hotar hela västvärlden!”

Ja nog är Carlqvist verkligen en hönsmamma åt kriminella individer med klara främlingsfientliga, rasistiska och islamofoba tankar. Måste vara ett rejält kacklande i deras verklighetsfrånvända och förvirrade hönsgård då det håller sina möten.

Raffina Wall för Slutpixlat