6 sep. 2013

Ingrid Carlqvist och DI älskar Slutpixlat än mer!Nu kallas vi för brunskjortad slyna av Dispatch International i en klagoartikel. Dessutom så hävdar de att vi på Slutpixlats webbsida länkar till, grupper som öppet förespråkat våldsamma attacker på politiska motståndare!?

DI får kalla oss för vad de vill, men en sak de borde lära sig, att är att ljuga är fult.

Om man från DI:s sida anser att Expo, IRM och Motargument, Searchlight, Vepsen och Hope not hate är grupper som öppet förespråkat våld så har man i vanlig DI oordning fått allt om bakfoten som vanligt. För de som verkligen genom sin islamofobiska hatretorik uppmanar till våld mot muslimer och de som inte har samma åsikt som Dispatch International är ju just Dispatch International själva.

Anledningen till Dispatch Internationals/Ingrid Carlqvists ilska är att de fick ett litet mejl från just Paypal:


“I ett försök att säkerställa vår policy för godtagbar användning, ber vi att du förser oss med mer information om din webbplats och/eller vissa betalningar, så att vi kan kontrollera att dina transaktioner inte bryter mot vår policy.
För att följa vår policy för godtagbar användning och undvika stängning av ditt konto, behöver du:
- Ge oss en gäst-login och lösenord för dina webbplatser … så att vi
kan kontrollera att din försäljning och dina transaktioner är i överensstämmelse med vår
politik. ”

Och nu tänker uppenbarligen Di på egen hand bryta kontakten med PayPal.

”Vi har inte för avsikt att låta oss kuvas av PayPals censur och kommer att avbryta allt samarbete med denna upprätthållare av totalitär huliganism.”

Nu har PayPal i DI:s ögon blivit totalitära huliganer? Undrar vad PayPal tycker om detta uttalande från DI? DI vet då verkligen hur man ska uttrycka sig för att på egen hand gräva sin grav.

Men än har uppenbarligen inte PayPal definitivt stängt ned DI konto så fortsätt att ligga på Paypal. Hur ni gör kan ni läsa här: Mer om Dispatch International!

Ingrid Carlqvist blir så glad då:

Raffina Wall för Slutpixlat