6 sep. 2013

Slutpixlat dementerar bestämt!


Babben Larsson. Ingår icke i Slutpixlats redaktion. Bild: Eventmagasinet
Enligt den så välkända sajten Flashback där ryktesspridningen och konspirationsteorierna är mer omfattande än Ingrid Carlqvists evighetstwittrande, så spekuleras där nu vilt om vem eller vilka som ligger bakom Slutpixlat.

Enligt vissa av kommentatorerna på Flashback så är det följande personer eller organisationer som ligger bakom Slutpixlat:

”Ståuppkomikerna Babben Larsson, Marika Karlsson o Soran Ismail. Nöjesguidens redaktion. Rättshavererad förtidspensionerad lärare. Henrik Arnstad. Hemliga underrättelsetjänsten för Expo. Lars Vilks. Humorbefriad kvinna. Frilansande Aftonbladet journalister. Göran Persson. Åsnan Ior. SSU och Grön Ungdom, tillsammans. Familjen Bonnier. Janne Josefsson. Kyrkans ungdom. Vilhelm Moberg. SVT:s Korrespondenterna och sist men inte minst, Lars Werners ungdomshuliganer?”

Nu har väl ändå foliehattarna verkligen bevisat sin ”intelligensnivå” som enbart gör dem populära hos de övriga foliehattarna som på fullt allvar tycks tro på detta?

Vi på Slutpixlat dementerar naturligtvis att det är någon av de ovan nämnda personerna eller organisationerna som ligger bakom vår sajt.

Låt oss reda ut en sak en gång för alla! Och på lättsvenska så att även rasistpöbeln förstår vad vi talar om.

Vi bakom Slutpixlat är en grupp som är tvärpolitisk. Det vill säga att vi politiskt tillhör allt från höger till vänster. Dock icke SD eller andra naziinfluerade politiska partier naturligtvis. Lite självbevarelsedrift har vi ju. Uppenbarligen bara Ingrid Carlqvist som tycks tro vi är totalitära våldsverkande marxistiska brunskjortor med vurm för huliganism?

Slutpixlats medarbetare är dessutom för ett demokratiskt mångkulturellt svenskt samhälle där full religions- och sexuell frihet råder.

Medelåldern på redaktionen är 42 år, där den yngsta är 26 och den äldsta 62. Könsfördelningen är 4 herrar och 2 damer. Tyvärr inte jämställt måste vi erkänna. Men om någon mer kvinna med en journalistisk eller liknande bakgrund är intresserade av att skriva för oss är det bara att höra av sig till redaktionen.

Och alla här på Slutpixlat har en journalistisk bakgrund.

Så nu kära foliehattar kan ni spekulera vidare om vilka det är som ligger bakom Slutpixlat. För vår del ser vi det endast som ett rent nöje att läsa ”begåvningsreservens” hittepå spekulationer på olika forum.

Anita Svensson-Vilegård Redaktionssekreterare för Slutpixlat