7 sep. 2013

Ingrid Carlqvist tycker att Slutpixlat är godhetsapostlar!Om ni orkar lyssna på foliehattarnas konspirationsteorier och dess okrönta drottning Ingrid Carlqvist så lovar vi att ni kommer att få ett gott skratt.

Men börja gärna lyssna cirka 52 minuter in i denna megalånga och tämligen meningslösa intervju hos "Radio Länsman", då Ingrid Carlqvist talar om Dispatch International. Youtub

Där drar hon bland annat sina journalistkollegor över en kam och säger att de tystas av sina redaktioner från att säga sanningen. Dessutom låter hon sina islamofoba o rasistiska tankar verkligen komma till sin rätt. Och att hon sen tycker att Avpixlat och Exponerat bara är så superbra säger väl en hel del om vilka åsikter hon har. Dessutom är hon också bara så arg och förbannad! På det mesta uppenbarligen.

Dessutom så säger Ingrid att hon alltid har rätt i vad hon säger och skriver, och sen säger hon också att Sverige kommer att bli ett framtida Libanon!? Hon säger väldigt mycket i den här intervjun utan att egentligen få någonting sagt.

Och slutligen kallar hon också Slutpixlat för godhetsapostlar.

Tack säger vi då till Ingrid. Vi vet det! Inte visste vi att du gillar oss så mycket. Vi blir nästan rörda till tårar av Ingrids ömhetsbetygelse. Men bara nästan.

Raffina Wall för Slutpixlat