12 sep. 2013

Jämställdist Dagerlinds hybris når nya höjder!I en återigen allt för lång krönika av Mats Dagerlind i hat- och rasistsajten Avpixlat så ondgör sig Dagerlind över en artikel i tidningen ”Dagens Samhälle”.

Och vad är det som inte passar jämställdist Dagerlind denna gång?

Jo Dagens Samhälle skriver i en artikel med rubriken ”Sveriges gubbkommuner” om den orättvisa könsfördelningen ute i kommunerna, där man bland annat påpekar att 93 kommuner aldrig haft en kvinnlig ks-ordförande.

Detta får jämställdist Dagerlind att se rött och kalla hela artikeln i Dagens Samhälle för sexistiskt kränkande reportage skriven av radikalfeminister:

”Det räcker med att vända på steken för att inse hur sexistisk och kränkande den här typen av journalistik är. Föreställ er en tidning skriva “Här är kommunerna med flest kärringar” understött av ett bildkollage på ett gäng medelålders kvinnliga kommunpolitiker. Det hade utlöst en veritabel storm i den mediala ankdammen där radikalfeminism och genusvansinne regerar. Inte sedan det tidiga 70-talets velourpappa har det heller varit så trendigt också för män att titulera sig feminister. Det är därför inte konstigt att det är två män som lånat sina pennor till den mansförnedrande artikeln.”

Dagerlind tycker också att artikelförfattarna Magnus Wrede och Johan Delby är män som går feministernas ärenden självindoktrinerat frivilligt!?

Nog endast Dagerlind själv som begriper sig på logiken i sitt resonemang.


"För de kvinnor och män som tillskansat sig de skränigaste megafonerna i den offentliga genusdebatten är den patriarkala könsmaktsordningen och de kvinnodiskriminerande strukturerna lika verkliga som någonsin Allah för en muslim.”

Varför kan inte Mats Dagerlind istället för att skriva en alltför lång, och i långa stycken intetsägande krönika där han till och med lyckas få med sin islamofobi istället rätt ut säga att han avskyr feminism i alla dess former.
  
Jämställdist Dagerlind har ju uppenbarligen så svårt för det här med kvinnor att han tycker att alla män som ger sitt stöd till feminismen förnedrar sig själva?

Den enda som förnedrar sig i den här frågan är ju just Dagerlind själv, som genom sina förvirrade artiklar i hat- och rasistsajten Avpixlat utlämnar hel sin totala okunnighet i frågor som rör kvinnor och i synnerhet vad feminism egentligen är för något.

Dagerlind är enbart en kverulerande gubbe vars hybris nu tagit sig än mer katastrofala former.

Raffina Wall för Slutpixlat, stolt feminist!