11 sep. 2013

Nazisterna lanserar migrationspolitiskt program!?

Det nazistiska Svenskarnas parti lanserade häromdagen sitt migrationspolitiska program!? SvP:s migrationspolitiska idiotier.

Och inte förvånande så vill de avveckla vad de kallar det multietniska samhället för att bevara det svenska folkslaget.


Och sättet de bland annat vill göra detta på är att återkalla svenskt medborgarskap som givits till folk från andra länder som inte tillhör samma folkslag som svenskarna? Dessa personer som blir av med sitt medborgarskap skall naturligtvis kunna återvända till sina forna hemländer genom ett återvandringsprogram?


Och de få som eventuellt kan få tillåtelse att arbetskraftinvandra måste vara av samma folkslag som svenskarna?


SvP hävdar i sitt så kallade migrationspolitiska program att avvecklingen av det multietniska samhället skall ske, ansvarsfullt och humant enligt principen sist in först ut?


Narcissisterna i det nazistiska SvP måste älska sina rasideologiska idiotier.


De söker dessutom intelligensbefriade kandidater till valet 2014.


Den som är dum nog att vilja bli kandidat för SvP kommer att få genomgå en kostnadsfri utbildning, där de får lära sig allt om ”parlamentariskt arbete”, det vill säga använda knivar, yxor och påkar mot sina politiska motståndare. De får även en utbildning i SvP:s ideologi, vilket förmodligen innebär att de måste recitera texter utantill ur Adolf Hitlers Mein Kampf samtidigt som de ståendes på ett ben betygar sin vördnad för SvP:s ”store” ledare Stefan Jacobsson.


De som lyckas klara av denna utbildning får skriva under en så kallad vandelsförsäkran, dokument där någon försäkrar att han eller hon har ett i väsentliga delar fläckfritt förflutet.


Och därmed så sket det sig för SvP att få några kandidater till valet 2014.


För tillber man den nazistiska ideologin så är man allt annat än fläckfri. Snarare djupbrunt självindoktrinerad i sin egen narcissistiska drömvärld.
Och ni glömmer väl inte av att delta i den motdemonstration mot nazisterna i Stockholm nu på lördag. Nätverket Mot Rasism. Nazifritt Stockholm! 

Raffina Wall för Slutpixlat