10 sep. 2013

Ledare upprörs över hudfärg!

Dispatch Internationals ledare Ingrid Carlqvist för i sin ledare ett resonemang, typ, om politisk korrekthet, som motverkar det den är satt att värna.

En man svart attackeras av ett gäng. Han och hans barn misshandlas svårt.


Media rapporterar att det var ett gäng som utförde dådet, med rasistiska förtecken.


"I vanlig ordning skriver mainstream-medierna inget om förövarnas hudfärg eller etniska bakgrund.", klagar Ingrid.


Det är helt klart, media fokuserar förstås inte på rätt sak, att någon utsattes för ett rasistiskt hatbrott. Nej media borde ha fokuserat på de svenska förövarnas invandrarbakgrund och struntat i offret, för det är ju inte intressant. Ja, där har vi det i ett nötskal. Förövare med invandrarbakgrund som är svenskar enligt alla definitioner, men som utför hatbrott, skall förstås inte behandlas som svenskar utan som... ja vad då, som sjunde generationens invandrare?


Nej, som rasister så klart. Samma kategori som Ingrid och hennes förvirrade skrifter kvalar in.


Så i Ingrids förenklade värld är det politiskt korrekta att alltid rapportera svenska förövares hudfärg, etnicitet, religion och andra parametrar. Vi hoppas förstås att Ingrid som ledare föregår med gott exempel nästa gång hon fastnar i nykterhetskontroll, vilket inte torde vara så långt borta, och avger fullständig information om etnicitet, religion, sexuell läggning samt religiös hemvist.


Ian Gullo för slutpixlat