5 sep. 2013

Mer om Dispatch International!Som vi igår från Slutpixlats håll meddelade, så efter att hat- och rasistsajterna Exponerat, Avpixlat, nazistiska SvP och nätbokhandeln Arminius blivit av med sina PatPalkonton så var det dags att påpeka vad för en slag sajt Dispatch International är för PayPal.

Organisationen ASAR och Slutpixlat uppmanade ju att man kontaktade PayPal via deras Facebooksida och påtalade vad för en typ av främlingsfientlig och rasistisk sajt DI är.

Uppslutningen kring detta var god och ni som inte har påtalat för PayPal på Facebook vad för typ av sajt DI är bör naturligtvis påpeka för PayPal. PayPal Facebook

Ni kan även kontakta PayPal direkt och skicka dem ett mejl via nedanstående länk:

PayPal

Här trycker ni på "E-posta oss en fråga". 

Har du inget PayPalkonto så trycker du på "Fortsätt". Du kommer då till en sida där du ska välja ämne/välj rubrik. Välj då "Så här lämnar man in ett formellt klagomål till PayPal". Tryck sen på "Skicka" och du kommer fram till nästa sida där du trycker "Fortsätt". Du kommer då fram till en sida där du kan kan "Berätta vad ditt klagomål gäller" och "Vad vill du att PayPal ska göra för att rätta till saker och ting?"

Bara att fylla i och skicka in.Ifrågasätt här helt enkelt varför PayPal upplåter ett konto åt en rasistisk hatsajt som har kopplingar och ett samarbete med bland annat Avpixlat och English Defence Leuage, vilka bägge har blivit av med sina PayPalkonton då de inte följt PayPals policy. Och föreslå att PayPal helt enkelt avslutar DI konto.


Anita Svensson-Vilegård redaktionssekreterare för Slutpixlat