4 sep. 2013

Stor penis har betydelse för IQ!

I en krönika skriven av Julia Caesar* hos Dispatch International, på det internationella språket svenska, gör hon en grundlig vetenskaplig analys av IQ:s betydelse för penisstorlek.

Tilläggas kan att den internationella sajtens chefredaktör, Ingrid Carlqvist, bifallit krönikan med sitt mest intelligenta godkännande.

Först konstaterar Julia* att människor utan utbildning som lever i fattiga och dåligt utvecklade områden som Centralafrika har lägre IQ än de med hög utbildning som lever i välordnade och mentalt stimulerande samhällen. 

Sen får vi lära oss att "Högre halt av könshormoner ger svarta, både män och kvinnor, större könsorgan[...]" och att "De olika penisstorlekarna ligger till grund för WHO:s rekommendationer av kondomstorlekar för Afrika, Europa och Asien[...]", vilket i sammanhanget verkar högst relevant för just IQ.

Det krävs alltså ingen Einstein för att inse att ett stort könsorgan ger lågt IQ - man får förmoda att Einsteins pille var just en liten pillesnopp, typ lillfingertopp eller så.

I vetenskapen talar man om sexuellt urval, som kan gynna hela populationen, både män och kvinnor. Och här kan vi se det i fallet IQ. IQ betyder inget medan stort könsorgan selekteras av speciellt kräsna kvinnor. Och att detta anekdotiskt stämmer bevisar chefredaktören gång efter gång på t.ex Twitter och egna krönikor, alltså det där med IQ. Storleken på hennes könsorgan kan vi endast sluta oss till genom deduktion enligt resonemanget i krönikan, alltså ett rent gigantiskt svart hål redo att sluka hela jorden med omnejd.

(*) Hade stora roller i klassiker som "1966 – Åsa-Nisse i raketform" samt "1942 – Tre glada tokar"
 
 
Ian Gullo för Slutpixlat