9 sep. 2013

Misshandeln frukten av rasisternas propaganda!

Hatbrotten ökar!
Den fruktansvärda misshandeln i Malmö av en man som skedde inför åsynen på dennes 1,5-årige son är frukten av den främlingsfientlighet och rasistpropaganda som spys ut av bland annat Sverigedemokraterna och dess nära lierade på hatsajterna Avpixlat, Exponerat, Dispatch International och Fria Tider.

Polisen anser att det hela är ett hatbrott då både mannen och dennes son är färgade.
Det hela är inget annat än ett rent försök till lynchning.

Och orsakerna till varför mannen misshandlades kan sökas i de främlingsfientliga och rasistiska kretsar där bland annat det Sverigedemokratiska partiet befinner sig i.

Genom deras ständiga utpumpande av främlingsfientlig och rasistisk propaganda så hetsar de sin rasistpöbel att springa deras ärenden. Och tyvärr så ökar hatbrotten i Sverige och Sverige uppmanas nu av FN-förbundet att inrätta en ny myndighet för att bekämpa rasism och etnisk diskriminering.  

”Strukturell rasism, diskriminering och hatbrott gör att många människor i Sverige lever i otrygghet. Genom att bland annat inrätta en oberoende myndighet för övervakning och kompetensutveckling i MR-frågor kan regeringen sätta fart på den antidiskrimineringspolitik som har kört fast, säger Aleksander Gabelic, ordförande i Svenska FN-förbundet.


Rasistpropaganda sprids
Enligt Svenska FN-förbundet saknar Sverige en tydlig strategi för att bekämpa hatbrott och och förbundet pekar också på att rasistiska organisationer fortsätter att sprida propaganda på nätet och i skolor. Dessutom skriver förbundet i rapporten att samer och romer möter fortsatt diskriminering.”
SVT.


Vad SD och dess rasistvänner på de ovan nämnda hatsajterna sysslar med är inget annat än ren uppvigling. Och för att få ett slut på denna uppvigling så finns det inget annat alternativ än att kraftigt begränsa dessa hatsidors möjligheter att spy ut sin hatpropaganda gentemot invandrare och flyktingar.


Sverige behöver inte dessa rasistiska hatsajter. Främlingsfientligheten och rasismen måste få ett slut!

Stöd därför kampen mot de rasistiska hatsajterna och dess pöbel. Slutpixlat

Raffina Wall för Slutpixlat


UPPDATERAT: Enligt polisen i Malmö så ska det uppenbarligen röra sig om en etnisk grupp som givit sig på mannen i fråga. Det betyder dock inte att vi på något sätt ångrar vad vi i artikeln ovan skrivit om de som sprider främlingsfientlighet, rasism och hat.

Rasism är rasism oavsett var den kommer ifrån och vilka det är som utövar denna.
 

AB SR