16 sep. 2013

Naziretorik när SD försöker vinna Stockholm.


I dagens SvD kan man läsa att SD riktar fokus mot Stockholm i försök att vinna sympatier inför nästa års val. Målet för SD:s kampanj är Södermalm bland annat.

"Vi kommer även att göra ivriga satsningar på Södermalm och i Sjöstaden inom några månader. Vi har noterat att människor som bor där har en väldigt världsfrånvänd bild. Vi ska testa deras argument på olika sätt", säger Linus Bylund och tillägger:  

"Vi är inte rädda för att gå in i lejonets kula." 

"Världsfrånvänd bild!?" Uppenbart att Bylund grovt underskattar Stockholmarnas intelligens. De har ju insett att den världsbild som SD förespråkar är ju verkligen den som  är den världsfrånvända bilden. 

Och när man läser i det SD program som håller på att tas fram och vilka profilfrågor det är de vill genomföra så är det en punkt där verkligen SD:s visar sitt riktiga ansikte.

”Skära hårt i kultursektorn och ta bort bidrag till organisationer som partiet inte sympatiserar med.”

Man kan bara gissa vilka organisationer det är som SD vill ta bort bidrag för. Men uppenbart är ju att SD inte sympatiserar med några andra kulturyttringar än de rent nationalistiska. Och däri ryms definitivt inte några som helst mångkulturella organisationer eller vissa politiska partier eller för SD andra obekväma yttringar.

En skrämmande utveckling när SD så klart visar att man vill ta bort bidrag i kultursektorn bara för att de inte sympatiserar med dessa organisationer.

Ren och skär naziretorik och inget annat. Nationalistiska värderingar går före allt annat. Bort med osvenska kulturyttringar.

Sverigedemokraterna har återigen visat vilket slags parti det är och vilken vidrig agenda de har. Grovt lögnaktig och världsfrånvänd!

"Stockholm i mitt hjärta..." Ånej! Bara när det passar era politiska syften.

Curt Latinosson för Slutpixlat