16 sep. 2013

Varning för smygfotograferande Sverigedemokrater utfärdas!


Fredrik Molin SD.

Med anledning av att det Sverigedemokratiska oppositionsrådet i Karlskoga, Fredrik Molin smygfotograferat sina politiska motståndare när de utför sina arbeten så utfärdas härmed en varning till kommunpolitiker runt om i landet för smygfotograferande Sverigedemokrater.

Så se upp för dessa smygfotograferande Sverigedemokratiska pappskallerazzar… förlåt paparazzis.

Förövrigt så nöjer sig inte Sverigedemokraten Fredrik Molin med att enbart smygfotografera. Han smyginspelar även andra politikers privata samtal under fikapauserna.
   
Molin har även för vana att svära åt sina politiska motståndare samtidigt som han säger att han föraktar dem enligt vad Slutpixlat erfar från den eminenta sajten Inte Rasist Men...

Nu meddelas det att Fredrik Molin har fått sitt passerkort till kommunhuset indraget och att han skall åtföljas av en säkerhetsansvarig så fort han får tillträde till kommunhuset igen.

Molins ”fritidsnöjen” förutom smygfotografering och olaga avlyssning är även att hänga ut sina politiska motståndare med personuppgifter och allt på nätet.

Man skulle kunna tro att han var anställd av hat- och rasistsajterna Avpixlat eller Exponerat då hans metoder ligger helt i linje med deras ”normala” agerande.

Att Fredrik Molin nu måste åtföljas av en säkerhetsansvarig då han rör sig i kommunhuset måste väl ändå ses som ganska udda företeelse. Men nu så är ju de Sverigedemokratiska politikerna generellt sett ganska udda figurer så inget förvånar längre. Det visar ju Molin med all tydlighet alldeles på egen hand.


Raffina Wall för Slutpixlat