1 sep. 2013

Nollning är äkta kamratskap säger Hahne!?Vice förbundsordföranden i SDU, William Eric Viking Hahne säger att ett visst mått av ”kamratuppfostran” stärker gemenskapen. Därför böra absolut inte internatskolan Lundsberg stängas. Organiserad misshandel är ju enbart bra för psyket tycks William Hahne anse.


Man kan då i sammanhanget undra om Hahne vid ett besök på Island 2010 tyckte att det han gjorde där var ett visst mått av kamratuppfostran som stärkte gemenskapen?

Sökte han stärka gemenskapen med det Isländska folket genom att kasta öl i ansiktet på en bartender och kalla honom för jävla blatte? (Aftonbladet)

Tilläggas skall väl också i vanlig ordning när det gäller SD:are som betett sig illa, var att William Hahne vid tillfället var kraftigt berusad. Mer en regel än ett undantag med andra ord, men naturligtvis inte en ursäkt. Även om de gärna vill använda sig och skylla på berusningens dimmor, förutom de ideologiska dimmorna de ständigt befinner sig i, då de gör bort sig offentligt de där Sverigedemokraterna.

Så att William Hahne är mycket för det här med kamratfostran/pennalism är väl egentligen inte så konstig. Det ligger ju djupt rotat i detta partis egentliga grundideologi.

Sen verkar ju det också som om inte den unge Hahnen försöker skaffa sig lite pluspoäng hos Lundsbergs elever och dess föräldrar genom att säga så här:


Kan det inte vara så att Hahne mer än gärna själv ville varit elev på Lundsberg och med glädje under sitt första år där fått ett strykjärn upptryckt i akterkastellet. Då i rent intresse av att själv få känna av den ”goda” sidan av kamratuppfostran vill säga.
 
Nu så tar de ju uppenbarligen inte in vem som helst på Lundsberg, så det är kanske så att Hahne är lite avundsjuk på att inte själv ha fått delta i det ”fina” folkets initiationsriter.

Sen kan man ju undra vad Hahne egentligen menar när han anser att det hela enbart är en PK-kampanj gentemot Lundsberg? Trodde faktiskt det låg i allas intresse att bli av med mobbning o pennalism inom skolan. Nej vänta nu lite här! Nu talar vi ju om SD. För i Sverigedemokraternas intresse ligger ju uppenbarligen inte att stävja ett sådant här beteende, snarare att stärka det, då de lever efter tesen att i ett samhälle behövs de svagare individerna rensas ut för att stärka just detta samhälle. Och var börjar man bäst då? Jo hos ungdomarna naturligtvis. Uppenbart är att Willam Hahne då vet var han hämtat sina idéer ifrån till hur äkta ”kamratuppfostran” ska gå till.

”En aktiv våldsam, dominerande, brutal ungdom – det är vad jag är ute efter!” Adolf Hitler.

Raffina Wall för Slutpixlat