1 sep. 2013

Åkesson nominerad till stort pris!?


Vissa författare får Nobelpriset i litteratur. Andra ”författare” blir bortglömda över en dag.

Kan det hänga på strumporna tro?

I ett klent försök från SD ledaren Jimmie Åkesson att verka statsmannamässig på omslaget till sin bok, Bakis Potatis, förlåt… Satis Polito, så sitter han på en sliten lädersoffa sneglandes ned i golvet, åt vänster? Han är dessutom skolös och uppvisar på sina fossingar ett par polkagrisrandiga strumpor.

Skäms han över valet av strumpor? Eller skulle han kanske visat upp lite mer av dessa strumpor?

Nu är det så att Åkesson förmodligen utan att själv vara medveten om det skapat en ny modetrend. Ja det vill säga enbart för de trogna SD anhängarna då vill säga. Vilket vi på Slutpixlat mer än gärna hjälper till att illustrera på följande vis.


Dock så ger denna utstyrsel Åkesson varken Nobelpriset i litteratur eller får honom nominerad till något annat pris. Möjligtvis SD:s snyggaste spiror. Om hans partikamrater får bestämma.

Alla vet ju att polkagrisrandiga strumpor aldrig riktigt varit inne sen den forne Sovjetledaren Nikita Chrusjtjov tog av sig sin snörlösa resårsko tillverkad på ministerrådets skomakeri och i FN:s generalförsamling 1960 och bankat denna i talarstolen varvid han uppvisade sina egna polkagrisrandiga strumpor, tillverkade av ministerådets strumpmakare i Kreml.

Stackars Åkesson, hur han än anstränger sig för att vara inne så är han alltid utanför. Inte ens politiskt okorrekta strumpor i fictionformat får honom att vara inne. Satis opolito, säger Åkesson nog om detta.

Curt Latinosson för Slutpixlat