3 sep. 2013

Nyttig idiot förutspår framtiden!

Mrutyuanjai Mishra
En av Avpixlats uppenbarligen nyttiga idioter, Mrutyuanjai Mishra, ställer sig idag frågan: Kan Sverige bli Syrien? Och svaret efter en stunds resonemang är, JA!

Den främsta orsaken som identifieras till problemen i det muslimska Syrien är massinvandring av muslimer, precis som den som pågår till Sverige.


Den extrema massinvandringen till Sverige med ca 10-15000 personer per år från MENA*-länder utgör nästan 2 promille av den svenska befolkningen. Ett hot att ta på största allvar, som håller på att konkurrera ut arbetskraftsinvandring från EU, EES och OECD varifrån endast ca 50000 per år invandrar. Ja, nu tror ju en del att 50000 är mer än 10000, men det är bara för att de sett för mycket på det kulturmarxistiska programmen "Fem myror är fler än fyra Olifjanter" och "Vilse i pannkakan", och inte lyssnat nog intensivt på SD:s vetenskapliga matematik.


Redan om ca 500 år kan vi därmed vänta att MENA*-invandrarna gått om pursvenskarna i antal. Och då kommer Reinfeldt att släppa lös gasbomber mot sin egen befolkning för att försvara den mot Hizbollah, Al-Quaida och Livets ord.


(*) Typ muslimer, korgfätare och analfabeter som vill komma hit och leva på bidrag enligt SD.


Ian Gullo för Slutpixlat.


SvD SvD SR SR