4 sep. 2013

Avpixlat surar och ljuger!Som bekant så beslutade sig PayPal i helgen för att avsluta sina kontakter med den antimuslimska rasistsajten Avpixlat, nazistiska Svenskarnas Parti och nätshoppen Arminius. PayPal släckte helt enkelt ned deras konton för att man inte vill bli förknippade med eller på något sätt stödja främlingsfientliga, rasistiska, fascistiska eller nazistiska organisationer.

Något PayPal har helt rätt att göra då ovanstående organisationer klart brutit mot företagets policy gällande främlingsfientlighet och rasism.

Naturligtvis så surar nu Avpixlat, och dess redaktion skriver en lång artikel där de i sedvanlig anda hävdar att de blivit utsatta för en antidemokratisk attack. Och Avpixlat tar också naturligtvis upp den DDoS-attack man säger sig ha blivit utsatt för och kallar denna ett angrepp mot den Sverigevänliga folkrörelsen. Något som alla som är insatta i det här med datorer vet är en ren lögn från Avpixlat. De var aldrig utsatta för en DDoS-attack. De strulade till det på egen hand när de skulle byta format på sin egen sajt. Och som sagt så surar nu Avpixlat rejält.

”I helgen stängde PayPal ner Avpixlats donationskonto efter en massivt iscensatt uppvaktning med falska rapporter om bl.a bedrägeri, rashat och nazism, varvid innestående ekonomiska medel samtidigt beslagtogs.”

Avpixlat brer på om orsakerna till varför PayPal stängde ned dem. Falska rapporter!? Att Avpixlat håller på med rashat och är en lekstuga för nazister, fascister och annat rasistiskt klientel är ju de facto sant. Sen känner sig Avpixlat uppenbarligen beredda att även lägga till bedrägeri? Något vi naturligtvis inte vet om detta är sant eller inte. Inte något som vi från Slutpixlat påpekat i våra kontakter med PayPal.

Mycket möjligt att PayPal även upptäckt att Avpixlat också ägnar sig åt detta, annars hade de väl knappast fryst Avpixlats tillgångar.

Även SvP:s PayPal konto blev ju nedstängt. Något som de dock inte i dagsläget valt att kommentera. De har kanske inte än fattat vad som hänt.

Vi kan sammanfattningsvis bara konstatera att den gemensamma aktionen från den antirasistiska rörelsen varit framgångsrik och försvårar därmed möjligheterna för de främlingsfientliga och rasistiska rörelserna från att sprida sin rasistiska lögnpropaganda vidare.

Raffina Wall för Slutpixlat