20 sep. 2013

Pseudonazister är det ett folkhälsoproblem?


Sverigedemokraten Jan Listeruds motion i Östra Göinges kommunalfullmäktige om att man ska använda asylboende som karantäner ligger ju helt partiets linje med hur deras människosyn är.

I motionen står det även att ett vaktbolag måste bevaka asylboendena dygnet runt "eftersom vi inte vet något om dessa asylsökande, som kan vara hårt kriminellt belastade och ha allvarliga sjukdomar som kan vara smittosamma.”

”Det är ingen som vet något om dem. Vem säger att vi måste offra vår standard för dem? De föder barn en gång per år medan vi får endast två barn under hela livet. Det håller inte i längden”, säger Listerud.


Sverigedemokraternas partisekreterare till Björn Söder säger till Aftonbladet att den lokala motionen från Listerud inte går emot partiets politik.

"Obligatoriska hälsoundersökningar av utlänningar är en fråga vi driver centralt. Vi har sett hur t ex TBC, som vi tidigare lyckats bli av med i vårt land, åter har blivit ett hot mot vårt folks hälsa, genom att utlänningar tagit det med sig hit.”


Slutpixlat har ett klart hälsosammare förslag för hela Sveriges befolkning.


Eftersom vissa eller förmodligen alla Sverigedemokrater uppenbarligen lider av mer eller mindre främlingsfientlighet med en släng av grav rasism så borde dessa istället naturligtvis sättas i karantän.

För främlingsfientlighet och rasism är en synnerligen allvarlig sjukdom som vi verkligen måste få bukt med då denna är en sjukdom som kan leda till synnerligen hård kriminalitet om de grupper som sprider denna farsot ohejdat får härja fritt i Sverige. För med facit i hand så ledde ju främlingsfientlighet och rasism inte allt för länge sedan till över 60 miljoners människors död. Och smittospridaren den gången var ju nazismen.

Och inte vill väl vi i det demokratiska Sverige offra våra liv för att ett fåtal av pseudonazism smittade individer vill återupprepa nazismens vidriga historia igen.
Tur är ju också att dessa pseudonazister enbart avlar av sig två gånger i livet. Annars hade vi haft stora problem med folkhälsan i det här landet.

Det finns dock ett botemedel mot denna allvarliga sjukdom som pseudonazisterna sprider. Nej det är inte fråga om några preventivmedel. Botemedlet heter rätt och slätt upplysning. Upplysning som belyser farorna med vad ett alltför stort intag av främlingsfientlighet och rasism.

Curt Latinosson för Slutpixlat