13 sep. 2013

Slutpixlat vill varmt tacka alla läsare!Nu har Slutpixlat nått över 4 000 gillar på Facebook!

Vi vill naturligtvis tacka all trogna läsare, även de otrogna/rassarna också. För utan de sistnämnda så hade vi inte existerat.

Det är tack vare SD/nazisterna och dess rasistpolares eviga klavertramp och mindre intelligenta uttalanden som vi får material så det både räcker och blir över till bilder och artiklar.

Helst hade vi som antirasistisk satirblogg egentligen sett att vi inte hade behövts överhuvudtaget. Men då det finns ett antal antidemokratiska, främlingsfientliga och rasistiska organisationer med tillhörande hatsajter som inte gör något annat än hatar grundläggande mänskliga värderingar och rättigheter så vet vi att vi på Slutpixlat har en roll att spela.

Och det är som sagt oerhört glädjande att så många gillar Slutpixlat. Ett stort varmt tack till er alla!

Och som den satirblogg vi är så vill vi rikta ett särskilt tack följande personer som i stort sett var dag förgyller oss antirasister vardag med sina krumsprång:

Mats Dagerlind, Avpixlats multipla "skribent" och SD:s inofficiella språkrör under överseende av Kent Ekeroth.

Ingrid Carlqvist, Dispatch Internationals okrönta drottning av islamofobi.

Jimmie Åkesson, SD-ledaren som via sitt och sitt partis idoga försök att finna det äktsvenska ständigt står kvar i rasismens träsk och taktfast ropar, Jimmie Åkesson tja la la la la, till sig själv utan att komma någon vart.

Thoralf Alfsson, riksdagsmannen som… ja enbart gudarna tycks veta vilken funktion han har, annat än att han är en satirikers guldgruva.


Och med hjälp av den ovanstående fyrklövern… förlåt, tistlarnas hjälp så är det bara en tidsfråga innan Slutpixlat når över 5 000 gillar på Facebook.

Slutpixlats redaktion