14 sep. 2013

Sverigedemokraterna inte guds bästa barn!

Emedan ledande Sverigedemokrater går ut och talar om hur viktigt det är med lag och ordning i samhället och att straffskalorna radikalt bör höjas och sen dessutom inte drar sig för att försöka vinkla debatten till att det enbart skulle vara invandrare som begår alla brott så glömmer de av en liten men ack så viktig detalj.

Hur står det till med efterlevnaden av lag och ordning inom det egna partiet?


Något de naturligtvis helst inte vill tala om eller bli påminda om.


Låt oss då påminna dem och det svenska folket om det faktum, att i det Sverigedemokratiska partiet sen deras start 1988 så fanns och finns det fortfarande mer brottsdömda individer än i något annat riksdagsparti. Och det med råge.


Och man måste då ställa sig frågan varför?


Är det så att det är SD:s ideologiska miljö som attraherar ett visst klientel med brottsliga tendenser. Eller är SD enbart ett parti som till stor del lockar till sig rättshaverister av olika slag.


Slutpixlat frågar nu dig som läsare vad du tror. Vad är det som gör en Sverigedemokratisk politiker mer brottsbenägen än politiker från andra partier?


Den ende Sverigedemokrat som på egen hand tycks ha insett att det inom partiet finns en risk för fler potentiella brottslingar är faktiskt den för förtal dömde riksdagsmannen för SD Thoralf Alfsson.


Han vill till och med ha en fond för dömda Sverigedemokrater!?


”Jag har sett att många uttalat ett intresse av att ge ett bidrag.
Om det skull strömma in bidrag skulle det kunna gå till en speciell fond för Sverigedemokrater som utsatts för brott eller övergrepp av rättssamhället.”


Så enligt Alfssons ”logik” så är en Sverigedemokrat som begått ett brott och döms för detta utsatt för övergrepp av rättssamhället!?


Alltså en Svensk riksdagsledamot anser att man i rättssamhället Sverige ska stödja dömda brottslingar med pengar.


Är Alfsson ute efter att skapa en gräddfil för brottsdömda Sverigedemokrater? Märkligt agerande från ett partis företrädare vars rättspolitiske talesperson Richard Jomshof i en debattartikel i SvD högljutt går ut och säger att straffen radikalt bör skärpas.


Får vi förmoda då för alla utom de kriminella element som titt som tätt poppar upp i Sverigedemokraternas egna led då.


Nej Sverigedemokraterna är inte guds bästa barn. Något att tänka på inför morgondagens kyrkoval. Inte vill vi väl att svenska kyrkan skall styras av hycklare från SD.


Säger som Robert Aschberg gjorde i en artikel i Expressen för ett antal år sedan, ”En röst på SD är en röst på brottslingar”. Och det gäller fortfarande.


Curt Latinosson för Slutpixlat