10 okt. 2013

Åkesson tar strypgrepp på SDU!


Åkesson stärker nu sin makt i det Sverigedemokratiska partiet med totalitära medel.
Det vill säga att han nu centraliserar makten genom att hämma yttrandefriheten inom partiet genom att begränsa spelrummet för dess ungdomsförbund SDU.

Partiledningen/Åkesson vill nu bland annat ta bort ungdomsförbundets rösträtt i partiets olika beslutande organ, däribland just Landsdagarna och på partistyrelsesammanträdena.


Åkesson har då verkligen läst på hur man gör sig av med obekväma interna juvenila bråkmakare. För inte passar det ju att ha ett ungdomsförbund som inte följer partipiskan till punkt och pricka.

Dock så har SDU och dess ordförande Gustav Kasselstrand ett starkt stöd bland ungdomarna i partiet. Vilket de facto så småningom kan leda till Åkessons fall då SD nästan enbart består av ungdomar som just lämnat koltstadiet bakom sig.

För detta är nog bara början på inbördeskriget i SD. Och vi vet ju hur inbördeskrig brukar sluta. Ingen egentlig vinnare. Bara förlorare. Vilket de ju faktiskt redan var från början. Alla fascister blir ju i slutänden förlorare. Det har ju världshistorien bevisat gång efter annan. Att de här fascisterna aldrig kan lära sig?
  
Raffina Wall för Slutpixlat