11 okt. 2013

Skabbiga Exponerat gör det igen!


Med anledning av en artikel i Metro om att skabben ökar mest ibland ungdomarna i landet så passar hat- och rasistsajten Exponerat på att slå till.

Enligt Metro så säger experter att ökningen av skabb beror främst på att skabben troligtvis sprids när ungdomarna delat säng eller suttit tätt intill varandra och spelat tv-spel eller surfat på surfplattor.

”Surfplattor är ju små, så man sitter ofta nära varandra. Det räcker med en fem minuters hud mot hud kontakt för att skabb ska spridas”, säger Lill-Marie Persson överläkare vid Skaraborgs sjukhus i Skövde.
    
Skabbdjuren/brottslingarna som driver Exponerat har naturligtvis en helt annan förklaring till varför skabben sprider sig.

”Kan det vara så att det gratis utdelandet av surfplattor på SFI och till alla nyanlända har ett skabbfinger med i spelet?”

Och som för att understryka detta har man i artikeln också en bild på invandrare som sitter i skolbänken.

Återigen en artikel från den vidriga hat- och rasistsajten Exponerat där man genom rena lögner tar alla chanser att skylla på invandrare.

Och än värre blir det ibland Exponerats sandlådepöbel i kommentarsfältet:
Skabbdjuren som driver Exponerat och dess löss i kommentarsfältet förnekar sig inte. Genom att i alla situationer skylla invandrare och flyktingar för allt ont i samhället bevisar återigen hur inskränkta och infantila de är.

Men som bekant så rinner ju tiden ut för skabbiga Exponerat och dess luspöbel. Ju fortare de försvinner från nätet desto bättre. Rasismens skabbdjur kan vi vara förutan.

Tick tack, Tick tack…

Curt Latinosson för Slutpixlat