17 okt. 2013

Alfsson och Ekeroth bör utvisas ur Sverige!


Sverigedemokraterna vill införa ett poängsystem där asylsökande ska behöva gå igenom en rad olika tester innan de får sitt uppehållstillstånd.

”Invandringen skall inte belasta samhället negativt”, säger riksdagsledamoten Johnny Skalin till Nyheter24.


Enligt vilka kriterier kommer man att poängsättas?


”Det är något en proposition får återkomma med. Men om jag fick bestämma skulle kriterier som till exempel att den som vill invandra kan påvisa att denne är ostraffad i sitt hemland, att de får erlägga språk- och kunskapsprov med frågor historia, geografi, rättigheter och skyldigheter samt att hänsyn tas till vilken förmåga den som vill invandra kan ha att försörja sig själv med.”


Hur vore det att Sverigedemokraterna städade utanför egen dörr innan de ens tänker tanken på att komma med sådana korkade förslag.


För i den Sverigedemokratiska riksdagsgruppen finns det ju personer som bland annat är dömda för allt från våld mot tjänsteman (Polis) till förtal.


Då rimmar det förbaskat illa när man vill att andra skall känna till sina rättigheter och skyldigheter när man själva inte ens klarar av att visa grundläggande skyldigheter såsom vanlig hyfs och fason.


Och det där genom att begära att asylsökande skall känna till den svenska historien får ju verkligen Sverigedemokraternas motion i riksdagen att framstå som högst löjeväckande.


De kan ju inte ens sitt egna lands historia.


”Va fan e det för flagga de viftar med nuförtiden (gulblårandig)? Något PK-skit? Vad hände med den svenska flaggan?” Kent Ekeroth.


Bara att konstatera att skulle de Sverigedemokratiska politikerna själva utsättas för liknande test som de vill pracka på asylsökanden så hade majoriteten av dessa Sverigedemokrater nollat i testet och därmed fått packa sina resväskor och lämnat Sverige.


Ekeroth och Alfsson hade ju kunnat nyttja den fond för dömda Sverigedemokrater som Thoralf Alfsson ville ha, för att resa ut ur Sverige.


”Jag har sett att många uttalat ett intresse av att ge ett bidrag.
Om det skull strömma in bidrag skulle det kunna gå till en speciell fond för Sverigedemokrater som utsatts för brott eller övergrepp av rättssamhället.”


Sagt av rättshaveristen Thoralf Alfsson.


Raffina Wall för Slutpixlat