17 okt. 2013

UFR har kallat till extra riksmöte. Åkesson från SD deltar!

Efter en motion i riksdagen från de Sverigedemokratiska riksdagsledamöterna Mikael Jansson och David Lång, om att fyrverkerier enbart skall vara tillåtna på äktsvenska högtider, såsom det årliga firandet av Jimmie Åkessons tillträde som partiledare, så kallade UFR (Universums Foliehattars Riksförbund) omedelbart till ett extrainkallat möte.

De hävdar att det Sverigedemokratiska förslaget helt ligger i linje med förbundets regelverk för hur foliehattar skall uppträda och agera. Därav har det svenska folihattsförbundets ständige ordföranden, Jimmie Åkesson nu inbjudits till planeten C2H5OH i galaxen MDMA för att mottaga det hedervärda priset ”Most Ridiculous Proposal in the Universe”.
 
Och som sig bör när det kommer till en ”dignitet” av Åkessosn ”kaliber” så reser han naturligtvis med Sverigedemokraternas egen galaktiska tjänstefordon, järnrörsraketen, Almqvist VSOP.

Dock så bör han nog fixa till sina resehandlingar och övriga livsnödvändiga dokument som behövs för att besöka planeten C2H5OH. Inresereglerna till planeten skall visst vara mycket strikta. De släpper ju inte in vilket kreti o pleti som helst. För dem kan ju Åkesson vara som vilken flykting som helst.


Curt Latinosson för Slutpixlat