10 okt. 2013

Avpixlat attackerar Exponerat!

De bägge hat- och rasistsajterna Avpixlat och Exponerat har trappat upp kriget dem emellan.

Nu har Avpixlat skickat sina cybertrupper/sandlådepöbel för att attackera Exponerat.
Denna gång använder sig Avpixlats pöbel av en så kallade DDoS attack.


Något som naturligtvis Exponerat starkt ogillar.Exponerat har helt rätt i sina antaganden om vilka som står bakom dessa DDoS attacker. Och man kan ju förstå Exponerats frustration över Avpixlat.Det är naturligtvis Avpixlat som inte vill att Exponerat skall yttra sig hatiskt och rasistiskt om något som inte Avpixlat själva har yttrat sig hatiskt eller rasistiskt om innan. Avpixlat vill helt enkelt lägga ett så kallat yttrandefrihetsförbud på Exponerat då Avpixlat anser sig ha monopol på att yttra sig hatiskt och rasistiskt.

Upprinnelsen till denna hatbatalj mellan hatsajterna sägs vara att Avpixlat påstår sig ha fler läsare än Exponerat, vilket uppenbarligen retade upp Exponerats sandlådepöbel som avfärdade Avpixlat som en skitsajt, vilket uppenbarligen i sin tur fick Avpixlats sandlådepöbel att gå i taket och inleda en hatisk DDoS attack mot Exponerat.


En annan bidragande orsak till hatbataljen mellan de bägge rasistiska hatsajterna Avpixlat och Exponerat är ju naturligtvis också gunsten om läsarnas pengar.

Medans Avpixlat helt på egen hand fejkade en DDoS attack mot dem själva, som de påstod att ryska maffian låg bakom bara för att kunna ta på sig offerkoftan och tigga pengar av sina läsare, så saknar uppenbarligen Exponerat det ”intelligenta” tänket för att få in pengar.


Och då bland annat Slutpixlat bidragit till att kraftigt ha begränsat möjligheterna till donationer för de bägge hat- och rasistsajterna så hårdnar ju också konkurrensen om det fåtal som donerar, kastar pärlor åt svin, till dessa hatsajter.


 Vilket dock hårdast drabbar Exponerat då de inte har ett kontinuerligt partistöd, Ekeroths konto, som förser dem med pengar. Om nu inte Ekeroth tagit ut alla pengarna därifrån vill säga för eget bruk.


”Den enes död, den andres bröd”, är ju ett gammalt svenskt ordspråk. Men i fallet med de bägge hat- och rasistsajterna Avpixlat och Exponerat så är nog detta ordspråk mer passande:


”Mycket skrik för lite ull, sa käringen som klippte grisen.”


UPPDATERAT 1: Nu på torsdagsmorgonen verkar tyvärr Exponerat åter vara tillbaks på nätet. Förmodar att orken tröt för Avpixlats cybertrupper/sandlådepöbel.

UPPDATERAT 2:  2013-10-10. Nu är Exponerat borta från etern igen. Tick tack, Tick tack...

 


Curt Latinosson för Slutpixlat