23 okt. 2013

Avpixlat får snurren igen! Anklagar Aftonbladet för dataintrång?

Ja så var då konspirationsteoretikerna på hat- och rasistsajten Avpixlat igång då igen och sjunger grinolles visa. Nu anklagar man Aftonbladet för dataintrång med anledning av artikeln om avslöjandet vilka som donerar pengar till sajten.

Enligt Aftonbladet så har de fått sina uppgifter via en källa, vilket är ganska vanligt i tidningsvärlden, något som Avpixlat inte tycks begripa, eller förmodligen rättare sagt ignorerar, då hela deras anklagelser mot att Aftonbladet skulle ha gjort intrång i deras server skulle falla ihop som ett korthus.


De koleriska konspirationsteoretikerna på Avpixlat tar hellre på sig offerkoftan och snyftar ut om vilket helvete de får genomlida enbart för att Aftonbladet ställer dem mot vägen.


Sen är Avpixlat inte helt oväntat sura på PayPal också:


”Falska anmälningar om rasism och dylikt!?”

Låt oss klargöra en liten men ack så viktig detalj i sammanhanget för Avpixlat förutom det att ni inte lämnade PayPal frivilligt, det var PayPal som sparkade ut er,
Så är ni rasistiska! Och främlingsfientliga, och islamofobiska, och homofobiska, och väldigt hatiska!


Anmälningarna mot Avpixlat var därmed inte falska och PayPal gjorde helt rätt som förvägrade er att ha ett konto hos dem.


Och vi behöver väl inte i sammanhanget påpeka vilka som drog igång kampanjen för att PayPal skulle ta bort er som kund.


Jo just det, Slutpixlat!


Nu tänker Avpixlat polisanmäla det påstådda ”intrånget” som de säger.


Och det där med att uppmana folk till en extra donation kommer ju inte att göra någon nytta. De pengarna lägger ju Ekeroth beslag på.

Tick tack, tick tack... Avpixlat

 

Raffina Wall för slutpixlat