23 okt. 2013

Kent Ekeroth blåser Avpixlat på pengar!


I dagens Aftonbladet kan man läsa att höga potentater och annat välutbildat folk i samhället såsom chefer inom näringslivet, läkare, forskare, styrelseproffs och psykologer m.m. regelbundet donerar till den ökända hat- och rasistsajten Avpixlat.

Tror de!


De mesta av pengarna som doneras till Avpixlat tycks istället hamna rätt ned i de privata fickorna hos den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Kent Ekeroth.


Aftonbladet har tidigare avslöjat att riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) i hög grad har en arbetsledande position på sajten. Det är även han som står bakom insamlingskontot.


De donerade pengarna ska, enligt Avpixlats hemsida, gå ”oavkortat till att hålla i gång, utveckla och förbättra verksamheten”. Men när Skatteverket granskade riksdagsledamoten Kent Ekeroths inkomster uppgav riksdagsledamoten att endast 25 398 kronor av de insamlade 226 000 kronorna år 2011 gått till fasta kostnader för servrar och domäner.


Var resterande pengar tagit vägen är oklart.”


Slutpixlat vill naturligtvis inte spekulera i vad Ekeroth gör med resten av pengarna. Vin, sprit, sång o ett halvt dussin Femme fatale kanske? Nej vi skulle ju inte spekulera.


Vad Ekeroth använder de pengar som av personer i god tro har donerats till Avpixlat men ändå inte, ja det är ju hans privatsak. Än så länge. Blir dock intressant att se hur han ska förklara för skattemyndigheten hur han hanterat Avpixlats donationskonto.


Vi vet bara att ”pojken med guldbyxorna”, Ekeroth, förutom sin allt annat än magra riksdagslön nu också har skaffat sig en nätt liten sidoinkomst att kunna sätta sprätt på när andan faller på. Och det tycks inte bekymra honom det minsta att blåsa Avpixlat och dess donatorer på deras stålar.


Partiet som talar om hur viktigt det är med moral och ärlighet och gärna klankar ned på andra för deras omoral och oärlighet har nu verkligen hittat en förträfflig företrädare genom Ekeroth som står upp för partiets moraliska värderingar. Grattis SD! "You've Done It Again!”


Raffina Wall för SlutpixlatNyheter24