6 okt. 2013

Avpixlat vs Exponerat. Vem är störst?

Det har utbrutit lite av en kalabalik mellan sandlådepöbeln hos de bägge hat- och rasistsajterna Avpixlat och Exponerat om vem som är den största och bästa hat- och rasistsajten av dem i Sverige.

Eller den smutsigaste och vidrigaste hat- och rasistsajten av dem bägge om vi ska använda rätt terminologi. 

 


Konkurrensen om läsarnas/rasisternas gunst mellan dessa bägge självutnämnda språkrör för SD har nu tagit sig sådana uttryck att den ena av dem uppenbarligen ljuger för att försöka framstå som mångt mycket större än vad den är. Vilket inte är ovanligt när det kommer till dessa bägge hat- och rasistsajter. Att ljuga alltså.

Och just nu så är det Exponerat som försöker ljuger bäst.


Efter att i en artikel publicerat klart överdrivna siffror om hur många besökare också vidare man har per dag så skriver man slutligen så här i sin artikel:


”Med denna lilla statistikartikel riktar Vi ett STORT tack till Er läsare som gör att Exponerat växer. En annan sak vi har märkt är att Alexa.com inte är helt tillförlitligt var det gäller statistik. Det är många faktorer som spelar in där, och försvinner en kod här och där så ändras allt markant. Mest tillförlitligt är att titta på den egna serverns statistik och jämföra bakåt hela tiden.”


Aha! Exponerat försöker förklara att Alexa.com inte är en tillförlitlig källa, och att deras egen statistik är betydligt mycket mer pålitligare?


Låt oss då titta på vad Alexa.com säger om Exponerat.Enligt Alexa.com så har Exponerat 32,267 unika besökare per dag. Men enligt Exponerat själva så har de mellan 40 000-41 000 unika besökare per dag. En differens på cirka 8 000 unika besökare per dag?

Skillnaden mellan Alexa.com och Exponerat vad gäller träffar dagligen för sajten är än mycket större.


Alexa.com: 113,148. Exponerat: 3-3,2 miljoner?


Inte undra på att Exponerat inte gillar Alexa.coms statistik och hävdar att den inte är tillförlitlig.


Så här tycker de två ”gentlemännen” som driver hat- och rasistsajten Exponerat själva.


”Vi har svårt att hitta någon annan alternativ media som kan slå oss på den punkten eller ens är i närheten, och med tanke på att vi dessutom endast är två glada pensionärer, utan någon som helst journalistutbildning, som skriver så blir än mer svårslaget.”


Låt oss påminna läsarna om att dessa två glada ”pensionärer” som ligger bakom Exponerat och gärna hänger ut brottslingar i Exponerat själva är dömd för grova brott. Varav en är dömd för Pedofili. Research.nu  Research.nu


Nu tittar vi istället på Avpixlats statistik, för det var ju frågan om vilken av de bägge hat- och rasistsajterna som är störst.Tyvärr så kan man inte för Avpixlat se uppgifter om unika besökare eller sidvisningar per dag. Däremot så ser man ju att Alexa.com rankar Avpixlat på plats 100 i Sverige och Exponerat på plats 160. Så där är ju Avpixlat större än Exponerat i alla fall.

För att få fram en mer jämförbar statistik om vilken som är Sveriges största hat- och rasistsajt så använde vi oss av en ”Site Information Tool” men även här visade sig Avpixlat vara mycket större än sin rasistiske lillebror i sammanhanget, Exponerat.


Dock så dök det upp lite annan intressant information. Om Avpixlat. Det topprankade nyckelord som används på Avpixlat är, homosexualitet?Hmm… kan det ha med Avpixlats nestor Mats Dagerlind att göra? Homofobin då naturligtvis. För Avpixlat liksom sin broder/systersajt dräller ju emellanåt av homofobiska artiklar och kommentarer.

Nåja, att Exponerats läsare tycker att Avpixlat är skit och för mesiga råder det ju inget tvivel om.Och att Exponerat försöker framställa sig som större än vad de är och hävda att de är den största hat- och rasistsajten lär väl få Avpixlats sandlådepöbel i kommentarsfältet att skrika i falsett av upprördhet.

Och det gör de rätt i. Vore ju bedrövligt om Sverigedemokraternas inofficiella språkrör Avpixlat blev omkört av den av brottslingar kontrollerade rasistiske lilleputten i sammanhanget Exponerat. Vad skulle Ekeroth säga om det?

Spelar ju egentligen ingen roll vilken av dem som är störst. Snart är de bägge förhoppningsvis ett minne blott.

Tick, tack Tick tack...

Raffina Wall för Slutpixlat
Research Avram Moscovith