30 okt. 2013

Brottsplats Avpixlat!

Att den av den Sverigedemokratiske riksdagsmannen, Kent Ekeroth, "sponsrade", 3/4 av donationerna hamnar ju i hans egna fickor, och i övrigt hyllade sajten Avpixlat gör sig skyldig till brott, såsom hets mot folkgrupp är ju ingen nyhet.

Sajten som enligt den Sverigedemokratiske partiledaren Åkesson är det enda stället där sanningarna kan komma fram utan att vara politiskt korrekta lagda.


Nu hävdar Justitiekanslern att folk faktiskt begår brott på sajten. Något som vi på Slutpixlat och många andra länge hävdat.


Föreningen Juridikfronten publicerade ett informationsblad om Avpixlat, där man citerade vad som skrevs på Avpixlat. Den blev anmäld för hets mot folkgrupp?


I måndags beslutade JK att inte gå vidare med anmälan, eftersom det naturligtvis är fritt fram att citera också olagligheter om syftet är det rätta.
Det intressanta är dock att JK också skriver: ”De utpekade kommentarerna har enligt -Justitiekanslerns mening en nedsättande/missaktande innebörd” - vilket är kriteriet för hets mot folkgrupp.

Då flertalet av de som ligger bakom hat- och rasistsajten Avpixlat befinner sig i Sverige, vilket mejl- och IP-adresserna avslöjar, så borde det också gå att komma åt dessa hatspridare på laglig väg.


För lagen om elektroniska anslagstavlor, i Avpixlats fall deras kommentarsfält, säger att den som driver en elektronisk anslagstavla är skyldig att uppge sin identitet. Denne är sedan skyldig att radera brottsliga kommentarer som publiceras.


Och vi vet ju att det knappast förekommer någon radering av de grovt nedsättande och hatiska kommentarerna som mer än frekvent dyker upp i Avpixlats kommentarsfält.

 
Förövrigt så är Avpixlat enbart en rent rasistisk hatsajt vars enda mål är inriktat på att smutskasta invandrare och flyktingar. Inte undra då på att den är så älskad och hyllad av de Sverigedemokratiska politikerna och deras pöbelsvans. För innehållet i Avpixlat ligger ju helt i linje med Sverigedemokraternas politik.


Men som bekant så tickar ju klockan för denna hat- och rasistsajt sakta men säkert ned. Lyckas inte myndigheterna få stopp på Avpixlat och de övriga hat- och rasistsajterna så lär nog RN göra det.


Tick tack, tick tack…Curt Lationosson för Slutpixlat