30 okt. 2013

Dispatch International anklagar Aftonbladet för inbrott!

Den islamofobiska hat- och rasistsajten Dispatch International anklagar Aftonbladet för inbrott!?

”Vi har också – med omedelbar verkan – slutat använda Paypal för transaktioner. Vi vet inte hur Aftonbladet fick tag i namnen på Avpixlats supportrar. Det kan ha skett genom inbrott på deras kontor, genom att hacka deras datorer eller så har någon på PayPal hjälpt dem.”


Anledningen till att Di skriver så är enligt dem själva att skydda sina läsare?


Då DI häromdagen meddelade att för att få se det mesta av deras artiklar var du tvungen att prenumerera på DI. Då till ett reducerat pris mot det ordinarie. Förhoppningen var att de skulle få tillräckligt med prenumeranter för att få presstöd.


Då av uppenbarliga skäl inte DI:s fåtaliga läsare nappade på detta ”förmånliga” erbjudande så beslöt DI/Ingrid Carlqvist att ge upp sitt prenumerationssystem.


”Nu tror vi dock inte längre på den möjligheten – många människor är uppenbarligen för rädda för att teckna en prenumeration. Och det av goda skäl.”


Offerkoftan åker i vanlig ordning på hos DI och som bortförklaring så anger man alltså att man vill skydda sina läsare samtidigt som man återigen anklagar Aftonbladet som skyldiga till att man behöver vidtaga dessa drastiska åtgärder.


”Nyligen såg vi vad som hände vår kollega Avpixlat. Sveriges olyckligtvis största tidning – den hårdföra vänstertidningen Aftonbladet – har på något sätt skaffa sig tillgång till information om människor som har donerat pengar till Axpixlat, och därefter ringt deras arbetsplatser. Vi tvivlar inte på att denna ondskefulla och antidemokratiska illgärning redan har kostat flera människor deras utkomst, utöver vänner och familj, och befarar att deras fysiska säkerhet också kan vara i fara.


För vad skulle hindra ett företag som Aftonbladet, som öppet skryter med sina fascistiska metoder, från att överlämna dessa namn till stormtrupperna i AFA, den så kallade Antifascistiska Aktionen? Och de tvekar ju inte att slå ner sina fiender och förstöra deras hem. Det har de gjort förut.”


Konspirationsteoretikerna på DI/Ingrid Carlqvist, vet då verkligen hur de ska tvista till det.


Dessutom så skyller man sina åtgärder från DI på att man konstant är utsatta för massiva hackerangrepp.


”Vi har extra stor anledning att vidta omedelbara åtgärder eftersom vi just nu är under en massiv hackerattack av typen ”brute force”, vilket betyder att tusentals datorer konstant bombarderar vår sajt för att försöka penetrera våra säkerhetskoder.
Vi är säkra på att det verkliga syftet är att få tillgång till vårt prenumerantregister och donatorerna, och därefter ge dem samma behandling som Aftonbladet och dess sammansvurna har utmätt åt Avpixlat.”


Inte bara låter man från DI/Ingrid Carlqvist konspirationsteorierna flöda, man ljuger också.


Dispatch International är inte utsatt för en massiv hackerattack. Det kan vem som helst som har lite mer avancerad kunskap i ämnet lätt konstatera.


Och varför gör sig nu DI/Ingrid Carlqvist allt detta besvär? Jo sanningen är den att DI är i stora ekonomiska problem, och därmed försöker man att håva in lite extrapengar genom att komma med ytterligare en snyfthistoria om hur fruktansvärt utsatta man är, och att allt är medias/Aftonbladets fel.


Nu är ju faktiskt sanningen att DI inte på fyra månader betalt sin hyra för de kontorslokaler man hyr i Malmö. Detta ärende har ju som bekant hamnat hos kronofogden och därefter hos tingsrätten i Malmö. Dessutom så har man en stämningsansökan hängande över sig från en före detta anställd som varken har fått ut lön och dessutom blivit sparkad på osakliga grunder.

Desperationen hos DI och dess så kallade Chefredaktör Ingrid Carlqvist för att hålla DI flytande kan numer endast ses som en tragikomisk flugskit i historien.


  Raffina Wall för Slutpixlat


Tick tack, tick tack...