14 okt. 2013

Dags att dra i fascistbromsen!”Nätverket SD senior lanserades på Sverigedemokraternas organisations – och utvecklingsdagar i juni. I presentationsprogrammet som Expo Idag tagit del av framgår SD:s politiska strategi. I avsnittet "Att sätta grupp mot grupp" efterlyser partiet en valrörelse där pensionärer ställs mot invandring.” Expo

Att ställa olika grupper i det svenska samhället mot varandra tror Sverigedemokraterna skall ge dem mer röster i det kommande valet.

Risken är dock att de även denna gång genom att ställa invandrare mot pensionärer som de gjorde inför förra valet återigen kommer att göra sig själva till ett än större åtlöje än de redan är.

För den här typen av politiskt fulspel som Sverigedemokraterna ägnar sig åt är ju inte ovanligt när det kommer till nationalkonservativa och populistiska partier. Det vill säga fascister.

Något som enbart får enfaldens månglare på Avpixlat, Exponerat, Fria Tider, Realisten och dess hatpöbel att jubla av glädje då de i vanlig ordning köper detta retoriska svammel från SD som om det vore en sanning. Att öppna ögonen och kritiskt granska SD:s politik är de allt för mentalt inskränkta och av hat förblindade att göra.

 Vem minns väl inte SD:s vidriga valfilm inför 2010 års val där en kvinna med rullator ställs mot en grupp kvinnor i burka och med budskapet:

”Du kan välja invandringsbroms eller pensionsbroms.”

Slutpixlat vet dock vilken broms det verkligen behöver dras i. Fascistbromsen!


Curt Latinosson för Slutpixlat