5 okt. 2013

Nazister attackerade Läkare utan gränser!


Två män ur den nynazistiska organisationen Svenska motståndsrörelsen, SMR, attackerade i dag Läkare utan gränsers projekt, ”En annan verklighet.”

En utställning som pågick i köpcentrumet Gallerian i Stockholm om situationen i ett flyktingläger i Sydsudan.  Aftonbladet.

Nazisterna kastade in rökfacklor där utställningen pågick och spred sen ut flygblad från deras nazzesajt, Nordfront.

”Det känns som ett sorgligt tecken på var tidsandan är på väg om vi inte ser upp”, säger Anders Birgersson, en av filmkonstnärerna som ligger bakom utställningen.

På tiden nu att den nazistiska våldsorganisationen SMR klassas av SÄPO för vad den är. Terrororganisation.

Nazisten Klas Lund
Även SMR:s ledare Klas Lund, ni vet han som var med och slog ihjäl Ronny Landin, borde åter fängslas, då för förutom hets mot folkgrupp även uppvigling och omstörtande verksamhet.

Klas Lund är 45 år och ledare för den nazistiska rörelse som Säkerhetspolisen bedömer utgör det största hotet mot Sveriges inre säkerhet. Han är dömd för dråp, vapeninnehav och grovt rån. Polisen misstänker att rånen kan ha begåtts för att finansiera kampen för ett nazistiskt rike. 

 

Dags att verkligen stämma i bäcken mot dessa nazistiska våldsorganisationer som SMR och även SvP är och vars mål är att störta demokratin genom våld.

Raffina Wall för Slutpixlat

Det finns flera anhängare som kan tänka sig använda våld.