2 okt. 2013

SD:s kulramsmatematik à la rasism!

Sverigedemokraterna förnekar sig inte när det kommer till det här med hur de skall spara en hel massa pengar.  I sin skuggbudget tror de sig kunna spara hela 118 miljarder mellan 2014 och 2017.

Och vad är det då de ifrån tänker ta alla dessa pengar som de ämnar spara i sin skuggbudget?


Jo de tror sig kunna spara alla dessa pengar genom att minska på asyl- och anhöriginvandringen med 90 procent och att kraftigt minska utlandsbiståndet!?


”Om Sverigedemokraternas budgetpolitik skulle genomföras så skulle Sverige i ännu högre grad än idag bryta mot en rad konventioner. Skulle Sverigedemokraternas politik bli verklighet skulle Sverige kunna ställas till svars för brott mot i princip samtliga konventioner som har att göra med mänskliga rättigheter och människors rätt till flykt och asyl”
, säger Kalle Larsson, ordförande för Centrum mot rasism.


Om nu någon mot förmodan skulle ha missat att SD är ett främlingsfientligt och rasistiskt parti, så visar de mer än väl genom sin skuggbudget att de är just ett främlingsfientligt och rasistiskt parti.


Och sin vana trogen så använder sig SD av en gammal käpphäst när de ska förklara sin skuggbudget.


Dem och vi.


Och som för att förstärka denna retoriska krumbukt så ställer SD pensionärerna mot invandrarna.

 
”Titta vad mycket bättre våra svenska pensionärer skulle få det om vi bara slapp alla dessa invandrare!”


Nu är det ju faktiskt så att enfråge partiet SD mer än gärna utmålar invandrarna som hindret för ekonomisk utveckling i Sverige.


Något som naturligtvis är en megalögn men inte förvånande då det kommer från ett främlingsfientligt och rasistiskt parti.


Låt oss nu titta lite närmare på var de hämtat sina fantasisiffror ifrån som de använder sig av i sin skuggbudget.

  
Slutpixlat lyckades att få tag i den som verkligen är ansvarige bakom SD:s senaste sifferexercis.


Affe!


Affe från ”Affes statistik-blogg”. Den källa som Sverigedemokraterna i princip hämtar alla sina ”trovärdiga” uppgifter ifrån då de anser att alla andra statistiska uppgifter eller övriga beräkningar enbart är politiskt tillrättalagda uppgifter från PK-etablissemanget för att föra svenskarna bakom ljuset.


Öh… Vi måste väl i sammanhanget nämna att det inom SD uppenbarligen finns lika många konspirationsteoretiker som det gör rasister.


Nåja, åter till Affe.


Affe träffade vi över en kopp kaffe på ett café i Kalmar. Då Affe ogärna vill avslöja sitt riktiga namn, med hänvisning till rikets säkerhet!? Så föredrog han att vi kallade honom för enbart Affe.


”Jo du Affe, Hur har du kommit fram till man genom att minska asyl- och anhörighetsinvandringen med 90 procent kan spara hela 118 miljarder kronor?”


”Ja det var inte svårt”, svarade Affe och tog fram en kulram med bjärt kulöra kulor. ”Om man flyttar alla blå och gula kulor åt samma hål och dessutom flyttar alla svarta kulor åt samma håll så får man en ekonomisk obalans”.


”Men vad representerar då de olika färgerna i din kulram?”


”Fattar du noll eller!? De blå och gula kulorna är ju svenskar naturligtvis och de svarta är ju svartskallarna!”


”Du menar invandrarna?”


”Sak samma. Alltså, som jag sade, när de svarta kulorna beblandar sig på samma sida som de blå och gula kulorna så blir det en ekonomisk obalans. Men flyttar jag över de svarta kulorna åt andra hållet så uppnår vi ekonomisk balans, och vi har därmed sparat statskassan 118 miljarder kronor. Enkel matematik helt enkelt.”


 ”öh… Ja väldigt enkel matematik!? Men vad representerar då de röda och gröna kulorna i din kulram?”


”Kommunister och miljömuppar!”


”Så de är alltså inte relevanta i dina, öh… ekonomiska kalkyler?”


”Nä fan heller! Man ska inte beblanda in ekonomiska osäkerhetsfaktorer i beräkningarna. Då kan det gå åt helvete.”


”Hm… Men om du sätter alla kulor i mitten på kulramen, uppnår du då inte full ekonomisk balans?”


”Du alltså! Nu ska vi inte röra till det. Våra väljare begriper sig inte på avancerade ekonomiska uträkningar. Man måste med enkla medel tydliggöra sanningen för dem.”


”Och det gör man med en beräkning på en kulram!?”


”Självklart! Du skulle möjligtvis inte kunna vara vänlig och pröjsa för mitt kaffe?  Lite fattig just nu förstår du. Mina spikar på V75 gick åt helvete. Förlorade trehundra spänn på det.”


”Använde du kulramen för att räkna ut potentiella vinnare på V75 också?”


”Du nu tycker jag att du börjar bli otrevlig. Inget fel på min kulram. Råkade bara ställa den lite snett på skrivbordet så att vissa kulor hamnade där de inte skulle. Ekonomi är ingen fast vetenskap ska du veta. Ibland får man trixa med siffrorna för att få fram det resultat man vill”


Uppenbarligen inte enbart kulorna som hamnat snett och inte hamnat där de skulle på denna ekonomiske statistikguru som Affe säger sig vara.


Raffina Wall för Slutpixlat


SR SR AB SvD Expressen Expressen