13 okt. 2013

Thoralf Alfsson hetsar mot Camp Sweden!


Den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson hetsjakt på de ansvariga bakom Supporterföreningen Camp Sweden, med anledning av att de valt att använda de svenska färgerna blått och gult på sina flaggor i form av ränder, har nu lett till alvarliga hot mot de ansvariga bakom Camp Sweden.

”Då valda företrädare för Camp Sweden har fått utstå allvarliga hot på grund av detta har det gått för långt. Vi har givetvis valt att polisanmäla alla hot som inkommit till föreningen men det hela blir oerhört tragiskt och även helt förkastligt.


Att en ideell supporterförening som jobbar aktivt med att skapa en positiv supporterkultur kring de svenska fotbollslandslagen skall få utstå hot är helt sjukt. Camp Sweden är helt opolitisk förening, som säger nej till all form av diskriminering på grund av sexuell läggning, etnicitet eller religion.”


Inte första gången som uppviglaren Thoralf Alfsson skickar ut sina fotsoldater på hetsjakt då han via sin blogg vräker ur sig rena lögner och dumheter.


Och nu spyr han i en artikel på sin blogg än mer galla över de ansvariga bakom Camp Sweden.


”Min personliga uppfattning är att Camp Sweden har "infiltrerats" av politiskt korrekta personer som inte vill ha den svenska flaggan på grund av att den är en nationalistisk symbol som dessutom har det kristna korset. Man skulle kunna tolka svaret från Camp Sweden som att man ser korset i den svenska flaggan som religiös diskriminering.

Likväl som Svenska kyrkan inte vågar stå upp för sin tro på Jesus så vågar uppenbarligen svenska fotbollssupportrar inte stå upp för den svenska flaggan med sitt kors.


Jag tycker bara att det är så ynkligt och bedrövligt politiskt korrekt. Oavsett om det är Camp Sweden eller den Svenska kyrkan.


I grund och botten handlar det i båda fallen om att den svenska identiteten skall krossas. Det skall göras i kyrkan och det skall göras på fotbollsläktaren.


Uppenbarligen har det svenska flaggviftandet med det blågula svenska flaggan stuckit i ögonen på de politiskt korrekta och nu skall det stoppas med 1000st märkliga flaggor. Nyttiga idioter finns det tydligen gott om både i kyrkan och ibland fotbollssupportrarna.

Camp Swedens flaggor är även det ett typiskt exempel på hur vår identitet skall raderas. Precis som svenska kyrkan håller på att tappa sina grundvärderingar genom att ligga på knä för islam. Något som även det hotar vår kristna identitet.”


Att kalla svenska fotbollssupportrar nyttiga idioter som Alfsson gör bevisar ju enbart hur stupid han själv är. Och Alfssons nationalistvurmande har nu tagit sig sådana groteska former att hot inkommer mot de ansvariga bakom Camp Sweden.


”Att en ideell supporterförening som jobbar aktivt med att skapa en positiv supporterkultur kring de svenska fotbollslandslagen skall få utstå hot är helt sjukt.


Camp Sweden är helt opolitisk förening, som säger nej till all form av diskriminering på grund av sexuell läggning, etnicitet eller religion.

 Vi sätter svensk fotboll på kartan! 


Att föreningen pekas ut på extrema bloggar och nätsidor som sedan leder till hot mot föreningens företrädare är oerhört allvarligt.


Några av frontfigurerna i diskussionerna om varför inte Camp Sweden använder den Svenska flaggan är riksdagsledamoten Thoralf Alfsson från Sverigedemokraterna samt prästen Dag Selander som för diskussionerna på sina bloggar.

 
Camp Sweden uppmanar alla sina medlemmar att fortsätta att bidra med en positiv supporterkultur kring alla de svenska fotbollslandslagen!


Camp Sweden vi står upp för Sverige!”


Mycket strunt har man hört från Thoralf Alfsson men nu har han klar passerat gränsen för vad som kan anses anständigt. Alfssons hybris har uppenbart helt fördunklat hans omdöme återigen.


Visa istället ert stöd som äkta svensk fotbollssupporter och bli medlem i Camp Sweden. Camp Sweden

Raffina Wall för Slutpixlat